3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 1 Ekim 2021 #1 Selamlar arkadaşlar, performans odaklı bir sistem hazırlamak uzun süredir aklımda vardı. Ve bugün bu isteğimi yaptım. Karşınızda ggwin 21H1! Bu ggwin sürümü 21H1 ile yapıldı. Ekstra bir program eklenmedi, sistemi kötü yönde etkileyecek bir değişikliğe gidilmedi. Kaldırılan bileşenler Cortana Defender Tüm telemetri hizmetleri HPET People Eski sürümlere ait ve kullanılmayan tüm sürücüler Gizlilik ayarları güncelleştirildi, hiçbir veri gönderimine izin verilmiyor Microsoft hesapları ekleme veya giriş yapma Güvenlik zekası güncelleştirmeleri Önceden kurulu gelen sponsorlu tüm uygulamalar UAC Windows'un kullanmadığı, artık servisler Windows dizinleme servisi (search) Ve sayamadığım, gereksiz servisler, sürücüler, özellikler. Gerekli bilgiler İmajı bizzat ben kullanıyorum, defalarca test edip hatayla karşılaşmadığım bir sürüm. Sistem açıldıktan sonra 5 dakika bekleyip yeniden başlatmanızı öneririm. Xbox ve servisleri kaldırılmamıştır, en baz düzeye indirgenmiştir. Bunun sebebi Xbox bağımlılıkları isteyen oyunlarda sıkıntı çıkmaması içindir. FPS oranınızda ciddi bir artış sağlayacaksınız. İmajlar etkinleştirilirken Microsoft tarafından sağlanmış bir anahtar girmeniz gerekmektedir. Windows'un tüm hakları Microsoft'a aittir. Hiçbir Anti-Cheat'da sorun yaşamayacaksınız. Resimler: Windows 10 Home sürümüdür. X64 destekler. İmajı indir. Eksik bulduğunuz noktaları ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim . Dosya Ekleri 1633117441526.png 3,4 KB · Görüntüleme: 221 Son düzenleme: 2 Ekim 2021
Selamlar arkadaşlar, performans odaklı bir sistem hazırlamak uzun süredir aklımda vardı. Ve bugün bu isteğimi yaptım. Karşınızda ggwin 21H1! Bu ggwin sürümü 21H1 ile yapıldı. Ekstra bir program eklenmedi, sistemi kötü yönde etkileyecek bir değişikliğe gidilmedi. Kaldırılan bileşenler Cortana Defender Tüm telemetri hizmetleri HPET People Eski sürümlere ait ve kullanılmayan tüm sürücüler Gizlilik ayarları güncelleştirildi, hiçbir veri gönderimine izin verilmiyor Microsoft hesapları ekleme veya giriş yapma Güvenlik zekası güncelleştirmeleri Önceden kurulu gelen sponsorlu tüm uygulamalar UAC Windows'un kullanmadığı, artık servisler Windows dizinleme servisi (search) Ve sayamadığım, gereksiz servisler, sürücüler, özellikler. Gerekli bilgiler İmajı bizzat ben kullanıyorum, defalarca test edip hatayla karşılaşmadığım bir sürüm. Sistem açıldıktan sonra 5 dakika bekleyip yeniden başlatmanızı öneririm. Xbox ve servisleri kaldırılmamıştır, en baz düzeye indirgenmiştir. Bunun sebebi Xbox bağımlılıkları isteyen oyunlarda sıkıntı çıkmaması içindir. FPS oranınızda ciddi bir artış sağlayacaksınız. İmajlar etkinleştirilirken Microsoft tarafından sağlanmış bir anahtar girmeniz gerekmektedir. Windows'un tüm hakları Microsoft'a aittir. Hiçbir Anti-Cheat'da sorun yaşamayacaksınız. Resimler: Windows 10 Home sürümüdür. X64 destekler. İmajı indir. Eksik bulduğunuz noktaları ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim .
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 1 Ekim 2021 #2 Güvenli ise sistemi düşük arkadaşlar için ilaç gibi.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 1 Ekim 2021 #3 238950 dedi: Güvenli ise sistemi düşük arkadaşlar için ilaç gibi. Genişletmek için tıkla... Bizzat ben düzenledim, kimse dokunmadı imaja ben dışında. Evet, ilaç gibi olacaktır.
238950 dedi: Güvenli ise sistemi düşük arkadaşlar için ilaç gibi. Genişletmek için tıkla... Bizzat ben düzenledim, kimse dokunmadı imaja ben dışında. Evet, ilaç gibi olacaktır.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 1 Ekim 2021 #4 Ram kullanimi yuksektir. Ben kendim modifiye ettim, 900 Mb Ram kullanan ve 4 sn. acilan bir Windows 10 elde ettim.
Ram kullanimi yuksektir. Ben kendim modifiye ettim, 900 Mb Ram kullanan ve 4 sn. acilan bir Windows 10 elde ettim.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 1 Ekim 2021 #5 350070 dedi: RAM kullanimi yuksektir. Ben kendim modifiye ettim, 900 MB RAM kullanan ve 4 sn. acilan bir Windows 10 elde ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam VMware üzerinde kullanıldığı için düzgün bir değer vermedi, daha detaylı değerler ekleyeceğim.
350070 dedi: RAM kullanimi yuksektir. Ben kendim modifiye ettim, 900 MB RAM kullanan ve 4 sn. acilan bir Windows 10 elde ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam VMware üzerinde kullanıldığı için düzgün bir değer vermedi, daha detaylı değerler ekleyeceğim.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #6 Ortalamanın üstü/Yüksek bilgisayarlarda nasıl bir performans sağlamaktadır? Sizce değer mi geçmeye?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 1 Ekim 2021 #7 CanK26 dedi: Ortalamanın üstü/Yüksek bilgisayarlarda nasıl bir performans sağlamaktadır? Sizce değer mi geçmeye? Genişletmek için tıkla... Ben de merak ediyorum. Biz kursak avantaj sağlar mı acaba.
CanK26 dedi: Ortalamanın üstü/Yüksek bilgisayarlarda nasıl bir performans sağlamaktadır? Sizce değer mi geçmeye? Genişletmek için tıkla... Ben de merak ediyorum. Biz kursak avantaj sağlar mı acaba.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 2 Ekim 2021 #8 CanK26 dedi: Ortalamanın üstü/Yüksek bilgisayarlarda nasıl bir performans sağlamaktadır? Sizce değer mi geçmeye? Genişletmek için tıkla... Takeshi Kovacs dedi: Ben de merak ediyorum. Biz kursak avantaj sağlar mı acaba. Genişletmek için tıkla... Değeceğini düşünüyorum. Yüksek performans veriyor, bizzat ben denedim.
CanK26 dedi: Ortalamanın üstü/Yüksek bilgisayarlarda nasıl bir performans sağlamaktadır? Sizce değer mi geçmeye? Genişletmek için tıkla... Takeshi Kovacs dedi: Ben de merak ediyorum. Biz kursak avantaj sağlar mı acaba. Genişletmek için tıkla... Değeceğini düşünüyorum. Yüksek performans veriyor, bizzat ben denedim.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #9 Benim Windows 10 Pro boşta %3 işlemci ve 3 GB RAM kullanıyor. Düşük sistemi olanlar için iyi gibi.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 2 Ekim 2021 #10 "FPS oranınızda ciddi bir artış sağlayacaksın" Merhaba, öncelikle emek için teşekkürler. Mümkünse default 21H1 ile sizin modifiye ettiğiniz 21H1 ile arasında ki bu ciddi FPS artışı gösteren ekran görüntülerini paylaşabilir misin ?
"FPS oranınızda ciddi bir artış sağlayacaksın" Merhaba, öncelikle emek için teşekkürler. Mümkünse default 21H1 ile sizin modifiye ettiğiniz 21H1 ile arasında ki bu ciddi FPS artışı gösteren ekran görüntülerini paylaşabilir misin ?