Sürücüleri güncelleyin bu arada perfornmans ayarları yaparken FPS nasıl düşer![]()
Yok hocam performans ayarlarından değil Windows 7'den Windows 10'a geçtim onunla karşılaştırıyorum.
Windows 7 daha hafif bir işletim sistemi o yüzden olabilir.
Yani hocam aradaki fark 10 20 FPS de değil şu an önceden de oynadığın eski bir oyuna girdim tekrardan arada çok rahat 110 120 FPS oynuyor ki bu hiç normal değil.
İyi günler arkadaşlar Windows 7'den Windows 10'a geçiş yaptım fakat çok az da olsa küçük küçük takılmalar meydana gelmeye başladı. Daha oyun testi yapmadım ama oyunlarda FPS'imin çok az da olsa düşeceğini düşünüyorum. Daha Windows 10'da hiç ayar yapmadım. Bana performansı arttıracak ayar önerileri yaparsanız çok mutlu olurum. Sistemimde şu şekilde:
Eki Görüntüle 1452127
Ekran kartımda NVIDIA GeForce GT 540M. Bir ricam daha olacak, Windows 10'daki gereksiz ve işe yaramaz silmem gereken programları söylerseniz çok mutlu olurum.
Bayağı zorlanır. Çok eski 10 yıllık parçalar var. SSD taksan da takılmalar yaşarsın. (yurt dışına çıktım internet yoktu geç baktığımdan kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.