Windows 10 PIN ile oturum açılmıyor

selcuk2025

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba; Casper X500 laptopumda yanlış hatırlamıyorsam sistem yapılandırması ayarlarında (tüm Microsoft hizmetlerini gizle ekranında) tüm hizmetleri devre dışı bırak deyip pcyi yeniden başlattım ve oturum da açamıyorum. Güvenli mod vs. başka şekilde bu PİN açma hatasını almadan oturum açabilir miyim? Pini biliyorum fakat yazdırmıyor. Pini ayarlaya tıklıyorum yine aynı ekran geliyor.
IMG_20250216_114850.jpg

Merhaba; Casper X500 laptopumda yanlış hatırlamıyorsam sistem yapılandırması ayarlarında (tüm Microsoft hizmetlerini gizle ekranında) tüm hizmetleri devre dışı bırak deyip pcyi yeniden başlattım ve oturum da açamıyorum. Güvenli mod vs. başka şekilde bu PİN açma hatasını almadan oturum açabilir miyim? Pini biliyorum fakat yazdırmıyor. Pini ayarlaya tıklıyorum yine aynı ekran geliyor. Eki Görüntüle 2425086
(tüm Microsoft hizmetlerini gizle ekranında) tüm hizmetleri devre dışı bırak
Ortak klasörünü sildiniz mi?

Aynı şeyi yaşadık. O ekrandayken sağ alt taraftaki kapatmaya tıklamadan önce shift'e basılı tut ve pc güvenli modda açılana kadar shift bırakma. Sonra adımları takip edip yeni pin koyabiliyorsun. TPM sorunu.

Ortak klasörünü sildiniz mi?
Herhangi bir klasör silmedim sistemde tek kullanıcı var bu arada.

Aynı şeyi yaşadık. O ekrandayken sağ alt taraftaki kapatmaya tıklamadan önce shift'e basılı tut ve pc güvenli modda açılana kadar shift bırakma. Sonra adımları takip edip yeni pin koyabiliyorsun. TPM sorunu.
Bu kısımda nasıl ilerlemeliyim? Dediğiniz gibi yaptım.
IMG_20250216_121457.jpg

4'ü seçin. İşin bitince cevabı çözüm olarak rapor edersin =)

4'ü seçin. İşin bitince cevabı çözüm olarak rapor edersin =)
Tekrar ilk baştaki ekrana gönderdi. Bu arada CMD'ye giriş de yapabiliyorum ordan yapabilecegim birşey varsa?

Ayarları ve dosyaları koruyarak Win 10u tekrar yükleme yapılabiliyor mu ekstra çözüm olarak flash diskim hazırda mevcut.

Son düzenleme:
Tekrar ilk baştaki ekrana gönderdi. Bu arada CMD'ye giriş de yapabiliyorum ordan yapabilecegim birşey varsa?

Ayarları ve dosyaları koruyarak Win 10u tekrar yükleme yapılabiliyor mu ekstra çözüm olarak flash diskim hazırda mevcut.

Bu dediğin hiç başıma gelmedi ancak problem TPM ile alakalı. Aşağıdakilerden birini yaptınız mı ?

1 - Bios güncelleme
2 - Laptop ise şarj köküne kadar bitene kadar bekleme
3 - 1 yıldan uzun süredir aynı pin kullanma
4 - Laptop PC fark etmeksizin bilgisayarı düzgün kapatmama.

Cevap evetse TPM hatası. Tekrar windows kurmak eski dosyaların gitmesine neden olabilir.

Bu dediğin hiç başıma gelmedi ancak problem TPM ile alakalı. Aşağıdakilerden birini yaptınız mı ?

1 - Bios güncelleme
2 - Laptop ise şarj köküne kadar bitene kadar bekleme
3 - 1 yıldan uzun süredir aynı pin kullanma
4 - Laptop PC fark etmeksizin bilgisayarı düzgün kapatmama.

Cevap evetse TPM hatası. Tekrar windows kurmak eski dosyaların gitmesine neden olabilir.
Yazılı maddelerin hiçbiri laptopuma uymuyor fakat bilgisayarı kısayol kapatma tuşu yaptım ona tek tıklama ile kapatıyorum. Cmd den herhangi birşey yapılamaz mı? Ayrıca outlook hesabım da tanımlı laptopa.

Yazılı maddelerin hiçbiri laptopuma uymuyor fakat bilgisayarı kısayol kapatma tuşu yaptım ona tek tıklama ile kapatıyorum. Cmd den herhangi birşey yapılamaz mı? Ayrıca outlook hesabım da tanımlı laptopa.
Format diskiniz var mı?

Format diskiniz var mı?
Var hocam da verileri kurtaramiyoruz herhalde? Biraz daha seçenekleri karıştırdım. Sistem geri yüklemede (nasıl olmuşsa) iki gün önce yedek alınmış. Geri yükledim normale geldi şu an. Ama bu sorun biraz zor birşey kanaatimce. Geri yükleme olmasaydı veri kaybı olmadan olur muydu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı