Windows 10 Posta Uygulamasına Hesap Ekleyemiyorum

Aşağıdaki "Hesap ekle" butonuna tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor, bu durumu daha önceden de yaşamıştım ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Metro uygulamaları sorun gider özelliğini kullandım fakat hiçbir şey değişmedi. Ayrıca uygulamanın verilerini temizledim.

1581947378723.png

Düzenlenmiş bir Windows sürümü kullanmıyorum, bu sürümü media creation tool ile indirdim.

Dediğiniz tarzda bir hata benimde başıma gelmişti. Yaptıklarımı adım adım not etmiştim şöyle paylaşayım yazdıklarımı;

Windows + S bas powershell seç yönetici olarak çalıştır

1. Kod: Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage

2. Kod: Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Bunlar bittikten sonra Microsoft Store Uptade'yi kapat, Microsoft Store'nin güncelleştirme almasını engelle. Sonra Windows + S bas Ayarlara git Zaman ve Dil'i seç oradan Bölge ve Dil'den
Amerika Birleşik Devletlerini seç (üstteki için yap aşağısı Türkçe kalsın.)

2.kodda hata alırsan Windows Günvelik Duvarını aktif et. Anti virüs programı yüklüyse eğer kaldır. Windows Defender aktif olmassa eğer Windows + R bas services.msc yaz
Windows Defender ve Güvenlik Duvarını aktif et. Sorun hallolur.
Windows + S bas CMD yaz yönetici olarak çalıştır SFC/SCANNOW YAZ TARAMA YAPSIN.
Hatanın devam etmesi halinde "All Update.bat" dosyasını çalıştır.
Windows + S bas ayarları seç, sonra Güncelleştirme ve Güvenliği seç, mağaza için sorun gidere tıklayın.

ALL UPDATE.BAT DOSYASI

Ben bunları deneyerek sorunumu çözmüştüm. Hata alırsanız belirttiğim gibi windows defender aktifleştirmeniz gerekiyor. Bitdefender yüklüydü bende sürekli hata veriyordu ve yaptıklarım işlemiyordu. Kaldırıp defender aktif edince sorun çözülmüştü dediğim gibi yaparsanız. Umarım işinize yarar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı