Windows 10 Pro 1607 ISO nereden bulunur?

Ek mouse takıp çalışıyorsa telefonundan USB ile internete bağlanıp şu rehberimi deneyebilir;

Açılmayan rar dosyasının uzantısını.002 yap.
İnternettede bağlanmıyor.
Yani direk winrar da yüklenen dosya uzantısını.

Hocam elinde temiz ISO varsa Win+R yap diskmgmt.msc yap gir oradan bölüm açıp 8GB'lik benim yukarıda attığım rehberi deneyebilirsin klavye ile ayarlayabilirsin sanırım.

Açılmayan RAR dosyasının uzantısını.002 yap.

İnternettede bağlanmıyor.
Yani direk WinRAR da yüklenen dosya uzantısını.

Hocam 002 yaptım bir şey değişmedi acaba direk 000 silsek sadece ISO kalsa zaten direk ISO dosyası olmaz mı?

Hocam elinde temiz ISO varsa Win+R yap diskmgmt.msc yap gir oradan bölüm açıp 8 GB'lik benim yukarıda attığım rehberi deneyebilirsin klavye ile ayarlayabilirsin sanırım.

Arkadaşın ISO dosyası var ama elinde SD kart var ve ona da Windows 10 sığmıyor
Hocam 002 yaptım bir şey değişmedi acaba direk 000 silsek sadece ISO kalsa zaten direk ISO dosyası olmaz mı?
Hayır olmaz.

Şimdi İndirdiğin dosyaları teker teker Windows 7'ye at
002 çalışmadı 000'ı silmeyi denesek bir şey olur mu

Şu anda o ISO dosyasındaki dosyalar eksik bu yüzden çalışmaz

Şimdi İndirdiğin dosyaları teker teker Windows 7'ye at
Zaten şuan 2 tanesi windows 7 de ve 003 ü windows7 den 002 yaptım ve olmadı son 1 dosya kaldı onuda atacağım 2.2GB si yüklendi
Bu arada windows 7 ye winrarı kurdum

İfadeler: YFK
Arkadaşın ISO dosyası var ama elinde SD kart var ve ona da Windows 10 sığmıyor.
Bende diyorum Windows 7 üstünde ise klavyeden yönetip 8GB disk bölümü açıp oranın içine de ISO'nun ayrıştırılmış şeklini atıp rehberi uygulayabilir.

Bende diyorum Windows 7 üstünde ise klavyeden yönetip 8GB disk bölümü açıp oranın içine de ISO'nun ayrıştırılmış şeklini atıp rehberi uygulayabilir.
Ben şu anda arkadaşın windows 7 bilgisayarına iso yu taşıtmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…