Windows 10 Pro 1607 ISO nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Falsey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 345
  • Görüntüleme 13.049
Bende diyorum Windows 7 üstünde ise klavyeden yönetip 8GB disk bölümü açıp oranın içine de ISO'nun ayrıştırılmış şeklini atıp rehberi uygulayabilir.
Şuan ilerlememi bozmak istemiyorum ama olmazsa sizinkini deneyeceğim sizde konuyu takip edin belki fikriniz değişir

Diğeri hala yükleniyor umarım 3.5GB yi geçmez
1615315747386.png

Şİmdi indirdiğin windows 10 dosyalarını tek bir klasöre topla.
Diğeri insin yapacağım hocam

Hocam temiz kurulum yapın eski Windows kalıntıları da kalmasın Flash belleğiniz yoktur diye bende o Windows dosyasını indirdikten sonra temiz kurulum yapın diye CD'siz ve USB'siz Windows kurulumu rehberini atmıştım bir daha atayım.

Hocam temiz kurulum yapın eski Windows kalıntıları da kalmasın Flash belleğiniz yoktur diye bende o Windows dosyasını indirdikten sonra temiz kurulum yapın diye CD'siz ve USB'siz Windows kurulumu rehberini atmıştım bir daha atayım.

Tamam bakarım ama Windows kurma ekranında zaten eski kalıntıları sil gibi bir seçenek yok mu ben Windows 7 kurarken öyle yapmıştım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı