Windows 10 Pro 1607 ISO nereden bulunur?

Bende diyorum Windows 7 üstünde ise klavyeden yönetip 8GB disk bölümü açıp oranın içine de ISO'nun ayrıştırılmış şeklini atıp rehberi uygulayabilir.
Şuan ilerlememi bozmak istemiyorum ama olmazsa sizinkini deneyeceğim sizde konuyu takip edin belki fikriniz değişir

Zaten şu an 2 tanesi Windows 7 de ve 003'ü Windows7'den 002 yaptım ve olmadı son 1 dosya kaldı onu da atacağım 2.2 GB'si yüklendi
Bu arada Windows 7'ye WinRAR'ı kurdum

Şimdi diğer bilgisayara bunu indir HJSplit

Ve bunuda Windows 7 bilgisayara at

Hocam tek bir klasöre topladıktan sonra setup.exe ye girip yükseltme yapma.

Hocam temiz kurulum yapın eski Windows kalıntıları da kalmasın Flash belleğiniz yoktur diye bende o Windows dosyasını indirdikten sonra temiz kurulum yapın diye CD'siz ve USB'siz Windows kurulumu rehberini atmıştım bir daha atayım.

Tamam bakarım ama Windows kurma ekranında zaten eski kalıntıları sil gibi bir seçenek yok mu ben Windows 7 kurarken öyle yapmıştım

Tamam bakarım ama Windows kurma ekranında zaten eski kalıntıları sil gibi bir seçenek yok mu ben Windows 7 kurarken öyle yapmıştım
Yine de Windows.old dosyası oluşuyor hem de driver bakımından vs. sorun yaşadığınız laptoba temiz kurulum yapmanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…