Falsey
Kilopat
- Katılım
- 12 Ocak 2021
- Mesajlar
- 3.517
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 27
Hocam burdan başka seçmem gereken bir şey varmı? Yoksa diske yazdır a basayımmı?ISO kalıbı yazdır seçeneğini seçin.
.
Hocam burdan başka seçmem gereken bir şey varmı? Yoksa diske yazdır a basayımmı?ISO kalıbı yazdır seçeneğini seçin.
Hocam buradan başka seçmem gereken bir şey var mı? Yoksa diske yazdır a basayim mi?
Evet ISO dosyasını seçtim fotoğrafıda attım.ISO kalıbını seçtiniz mi?
Lütfen fotoğraf atın.
Evet ISO dosyasını seçtim fotoğrafıda attım.
Hocam burasıAtmadınız.
Hocam diskte yeterli alan var ama boş değil dedi ve diskin 10mb lik kısmı dolu galiba biçimlendirme yapayımmi?Yazdır'a tıklayın![]()
Hocam diskte yeterli alan var ama boş değil dedi ve diskin 10 MB'lik kısmı dolu galiba biçimlendirme yapayim mi?
Böyle gözüküyor.
Hocam CTRL C ve CTRL V yapıyorum ama olmuyor...Tamam hocam boş verin. Direk kurulum dosyalarını diskin içine kopyalayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Hocam CTRL C ve CTRL v yapıyorum ama olmuyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.