Falsey
Kilopat
- Makaleler
- 2
CMD ye yazılması gereken kodda dosyanın adını yazıyor bendeki dosya aşırı uzun değiştirip yapsam sıkıntı çıkmaz değilmiHayir winrardan öyle yoksa onun uzantısı .cab
CMD ye yazılması gereken kodda dosyanın adını yazıyor bendeki dosya aşırı uzun değiştirip yapsam sıkıntı çıkmaz değilmiHayir winrardan öyle yoksa onun uzantısı .cab
Çıkmaz.CMD ye yazılması gereken kodda dosyanın adını yazıyor bendeki dosya aşırı uzun değiştirip yapsam sıkıntı çıkmaz değilmi
Sağ tuşa cab dosyası için kur seçeneği ikinci yöntemi dene.
Hocam bu arada klasöre çıkarıncada .cab olmuyor sağ tuşa kur seçeneği sadece windows 10 da çalışmaktadır diyor sitede.Sağ tuşa cab dosyası için kur seçeneği ikinci yöntemi dene.
Hocam bu arada klasöre çıkarınca da. Cab olmuyor sağ tuşa kur seçeneği sadece Windows 10 da çalışmaktadır diyor sitede.
Beceremedim linki deniyorum umarım olur
Yükledim ama şuan hiçbirşey değişmedi sanki yeniden başlatayım bakayimBeceremedim linki deniyorum umarım olur
Tamamdır hocam yükledim dosyayı şimdi win 7 ye atıp setup.exe yi çalıştırıcam bakalım
Çalışmıyormu ?Beceremedim linki deniyorum umarım olur
Tamamdır hocam yükledim dosyayı şimdi win 7 ye atıp setup.exe yi çalıştırıcam bakalım
Yükledim ama şuan hiçbirşey değişmedi sanki yeniden başlatayım bakayim
hiçbir değişme yok hocam
Kuruldu yazıyor ama çalışmıyor denetim masasındada gözükmüyorÇalışmıyormu ?
Baktımda bulamadımÇalışmıyormu ?
Şimdi senin evinde ethernet kablosu varmı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.