Windows 10 Pro çocuk hesabından çıkılamıyor

federaller

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internetten Windows 10 key i satın aldım. Keyi girdikten sonra beni aile hesabına aldı ve çocuk olarak işlem yapıyorum yönetici ise başka bir hesap. Hesap kısıtlı olduğundan Chrome bile girmeye yetkim yok internette bulunan çözümlere baktım ancak çocuk hesabı olduğundan herhangi bir işlem yetkisi yok müdahale edemedim. Trendyol'dan bir key daha aldım onu da girdim ancak bir değişiklik olmadı. Format harici bir çözümü var mıdır?

Ekran görüntüsü 2024-06-11 164801.png

Arkadaşlar internetten Windows 10 key i satın aldım. Keyi girdikten sonra beni aile hesabına aldı ve çocuk olarak işlem yapıyorum yönetici ise başka bir hesap. Hesap kısıtlı olduğundan Chrome bile girmeye yetkim yok internette bulunan çözümlere baktım ancak çocuk hesabı olduğundan herhangi bir işlem yetkisi yok müdahale edemedim. Trendyol'dan bir key daha aldım onu da girdim ancak bir değişiklik olmadı. Format harici bir çözümü var mıdır?

Eki Görüntüle 2219705
Resimin sağ üst tarafında yerel kullanıcı hesabı oluşturma tuşu var ona basmayı dener misiniz?

Resimin sağ üst tarafında yerel kullanıcı hesabı oluşturma tuşu var ona basmayı dener misiniz?
Dediğiniz yerde yeni oturum açtım. Kendi mail adresimle yeni oturumda hesap girişi yaptıktan sonra yine aynı şey oldu aile hesabına attı yönetici yine aynı adam bunun kendi microsoft hesabımla alakalı bir sorun olabilir mi?

Dediğiniz yerde yeni oturum açtım. Kendi mail adresimle yeni oturumda hesap girişi yaptıktan sonra yine aynı şey oldu aile hesabına attı yönetici yine aynı adam bunun kendi microsoft hesabımla alakalı bir sorun olabilir mi?
Yeni açtığınız hesapta mail adresinizle giriş yapmayın. Ayarlara gidin oradan hesaplara tıklayın ardından aile ve diğer kullanıcılara girin ve orada aileyi iptal edebiliyorsanız edin.

Eki Görüntüle 2219705
Böyle bir şey buldum belki işinize yarar:Aile grubundan ayrılma veya üyeleri kaldırma - Microsoft Desteği

Açtığınız hesaptan öbür hesapları silebiliyor musunuz?
Durumu şöyle izah edeyim. Bilgisayarda istediğim kadar hesap açıp silebiliyorum ama bu hesaplara veya oturumlara microsoft hesabım ile giriş yaptığımda bilgisayar kısıtlanıyor. Microsoft hesabım aile içinde çocuk olduğundan kendimi aileden çıkaramıyorum. Bahse konu yönetici veya aile düzenleyicisi hesap huseyinkarasumen benimle bir ilgisi alakası yok tanımıyorum. Kendisine mail attım eğer böyle birisi var ise beni aile grubundan çıkarmasını istedim.

Çocuk hesabı olduğundan yetişkin yani yönetici hesabın beni çıkartmaya yetkisi var kendi kendimi çıkaramıyorum bu link çözüm olmadı malesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı