Glottis Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 127 3 Ekim 2021 #1 Aldığım hazır bilgisayar Pro deneme sürümü yüklenip gönderilmiş fakat ben Pro'da olan özelliklere ihtiyacım olmadığından Home kullanmak istiyorum. Sorum şu ki format atmadan Home sürümüne güvenli bir yoldan geçebilir miyim? Mesela şu anki deneme sürümüne Home anahtarı girersem olur mu?
Aldığım hazır bilgisayar Pro deneme sürümü yüklenip gönderilmiş fakat ben Pro'da olan özelliklere ihtiyacım olmadığından Home kullanmak istiyorum. Sorum şu ki format atmadan Home sürümüne güvenli bir yoldan geçebilir miyim? Mesela şu anki deneme sürümüne Home anahtarı girersem olur mu?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.790 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 3 Ekim 2021 #2 Home anahtarı girersen kabul etmez. Format atmak zorundasın. Artı 0 Eksi Çözüm
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #3 Hayır. Home anahtarı çalışmayacaktır. Artı -1 Eksi
KS KS Glottis Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 127 3 Ekim 2021 #4 KojiroHyuga04 dedi: Home anahtarı girersen kabul etmez. Format atmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hızlı cevap için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Home anahtarı girersen kabul etmez. Format atmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hızlı cevap için teşekkür ederim.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.790 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 3 Ekim 2021 #5 Sorun çözüldüyse konuyu çözüldü işaretle lütfen. Artı 0 Eksi