Windows 10 Pro education format atmadan Pro'ya çevirmek

Stay High

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta görüldüğü gibi bunu nasıl yapabilirim acaba, yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarı ilk aldığımda bu sürüm yüklendi ve ben şimdi'Windows'u etkinleştir yazısındandolayı ve birkaç şeyi kişiselleştiremediğim için Windows 10 Pro Key'i aldım. Şimdi ise bu Key'i kullanamıyorum bu şekilde hata vermekte. Yazılım. Budur sitesinden almıştım kodu mail ile dönüş yaptılar ve 'education' olduğu için kullanamadığımı Pro'ya yükseltmem gerektiğini söylediler. Ayrıca Windows 10'u yeniden indirmemi istedi indirdim, kodu tekrar girmeye çalıştım fakat hala aynı hatayı veriyor. Windows 10 education sürümü Windows 10 Pro'ya çevrilmemiş. Ben şimdi bilgisayarımı formatlamadan Windows 10 Pro'ya nasıl çevirebilirim? Lütfen yardım edin sinir oldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam elinizdeki Key'i kullanın o neyse sürüm o olur. Yani Windows 10 Professional Key varsa girin format atmadan Pro sürümü olur. Anlaşılan Key'inizi micosoft iptal etmiş olabilir.

Hocam elinizdeki Key'i kullanın o neyse sürüm o olur. Yani Windows 10 Professional Key varsa girin format atmadan Pro sürümü olur. Anlaşılan Key'inizi micosoft iptal etmiş olabilir.

Hocam böyle hata veriyor Yazılımbudur.com a yazdım sürümünüz education olduğu için bu hatayı alıyorsunuz dedi.

Dosya Ekleri

• kopya.png
    69,9 KB · Görüntüleme: 640
Elimde Windows 10 Pro Key vardı. Ama kurulu Windows sürümü Enterprise idi. GameSatış'tan 3 tane Windows 10 Pro Key aldım. İlk Key çalışmadı, ikinci Key çalıştı ve Windows'um Professional oldu. Key'iniz çalışmıyor anlaşılan.

Lütfen yardım edin

Hocam size aldığım Key'lerden birini hediye edebilirim deneyin isterseniz.

Q7738-2WYQV-747JW-9F883-2VXD3

Dosya Ekleri

• of of.PNG
    299,5 KB · Görüntüleme: 619
Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Ardından vereceğim komutları girin sırasıyla.

slmgr.vbs -upk yazıp enter'layın.

Daha sonra kod silindi bilgisini aldıktan sonra

slmgr.vbs ipk xxxx şeklinde vbs /ipk'den sonra bir boşluk bırakıp xxxx yazdığım yerlere kendi kodunuzu yazarak enter'layın.

Daha sonra slmgr.vbs -xpr yazarak lisansınızı kontrol edin.

Son düzenleme:
ilk verdiğiniz komutu bile giremedim bu şekilde hata verdi

Dosya Ekleri

• komut hatası.png
    94,7 KB · Görüntüleme: 627
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…