Windows 10 Pro education format atmadan Pro'ya çevirmek

Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Ardından vereceğim komutları girin sırasıyla.

slmgr.vbs -upk yazıp enter'layın.

Daha sonra kod silindi bilgisini aldıktan sonra.

vbs /ipk xxxx şeklinde VBS /ipk'den sonra bir boşluk bırakıp XXXX yazdığım yerlere kendi kodunuzu yazarak enter'layın.

Daha sonra slmgr.vbs -xpr yazarak lisansınızı kontrol edin.

Vbs' is not recognized as an internal or external command,
Operable program or batch file. Dedi kendi kodumu yazdıktan sonra.

Dosya Ekleri

• komut şeysi 2.PNG
    komut şeysi 2.PNG
    10,1 KB · Görüntüleme: 110
  • komut şeysi 3.PNG
    komut şeysi 3.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 117

Dosya Ekleri

• hata hata hata.png
    hata hata hata.png
    75,7 KB · Görüntüleme: 109
Tabi buyrun, en kötü yarın devam ederiz konuya. Siz anlatın.
Özelden biryerden konuşalım yazmaktan aynı şeyleri ne kolum kaldı ne de mecalim ağlıcam
Tabi buyrun, en kötü yarın devam ederiz konuya. Siz anlatın.
Yazılımbudur.com üzerinden 'Windows 10 Professional dijital lisans Key' satın aldım ve böyle bir hata verdi. Sitenin sağ altında bulunan chat kısmından sorunumu belirttim ve mailime cevap veren kişi 'sürümünüz Education, sürüm farkı mevcut şu an .' Dedi. Ardından sorunumu nasıl çözeceğimi sordum ve 'link üzerinden Pro sürümünü indirebilirsiniz.' Dedi indirdim tekrar kodu girdim yine olmadı ve satın almış olduğum Key'in sürümümün Pro olduğunda kullanabileceğimi söyledi.

Son düzenleme:
Özelden biryerden konuşalım yazmaktan aynı şeyleri ne kolum kaldı ne de mecalim ağlıcam

Yazılımbudur.com üzerinden 'Windows 10 Professional dijital lisans Key' satın aldım ve böyle bir hata verdi. Sitenin sağ altında bulunan chat kısmından sorunumu belirttim ve mailime cevap veren kişi 'sürümünüz Education, sürüm farkı mevcut şu an .' Dedi. Ardından sorunumu nasıl çözeceğimi sordum ve 'link üzerinden Pro sürümünü indirebilirsiniz.' Dedi indirdim tekrar kodu girdim yine olmadı ve satın almış olduğum Key'in sürümümün Pro olduğunda kullanabileceğimi söyledi.
Steam'ım imzamda var oradan ekleyebilirsiniz.

Bu durumda sizin Temiz kurulum ile Windows 10 Pro kurmanız gerekiyor. Yani format atıp yeniden sistem kurmanız gerekiyor. Bunun için rehber 2 video bırakıyorum. İzleyip yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Steam'ım imzamda var oradan ekleyebilirsiniz.

Bu durumda sizin temiz kurulum ile Windows 10 Pro kurmanız gerekiyor. Yani format atıp yeniden sistem kurmanız gerekiyor. Bunun için rehber 2 video bırakıyorum. İzleyip yapabilirsiniz.

Format atmadan bu işten kurtulamam mı PC'nin içindekileri yedekleyebilecek birşeyim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı