- Makaleler
- 3
Yukarıda yazdıklarımı dikkatli okursanız yönetici olarak çalıştırın dediğimi görmüş olmanız gerekir.
Komut istemi CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Ardından vereceğim komutları girin sırasıyla.
slmgr.vbs -upk
yazıp enter'layın.
Daha sonra kod silindi bilgisini aldıktan sonra.
vbs /ipk xxxx
şeklinde VBS /ipk'den sonra bir boşluk bırakıp XXXX yazdığım yerlere kendi kodunuzu yazarak enter'layın.
Daha sonraslmgr.vbs -xpr
yazarak lisansınızı kontrol edin.
Vbs' is not recognized as an internal or external command,
Operable program or batch file. Dedi kendi kodumu yazdıktan sonra.
slmgr.vbs ipk 12345-6789-0xxx
Gibi girin slmgr.vbs ipk bir boşluk bırakın kendi ürün anahtarınızı yazın.Kod:slmgr.vbs ipk 12345-6789-0xxx
Özelden biryerden konuşalım yazmaktan aynı şeyleri ne kolum kaldı ne de mecalim ağlıcamTabi buyrun, en kötü yarın devam ederiz konuya. Siz anlatın.
Yazılımbudur.com üzerinden 'Windows 10 Professional dijital lisans Key' satın aldım ve böyle bir hata verdi. Sitenin sağ altında bulunan chat kısmından sorunumu belirttim ve mailime cevap veren kişi 'sürümünüz Education, sürüm farkı mevcut şu an .' Dedi. Ardından sorunumu nasıl çözeceğimi sordum ve 'link üzerinden Pro sürümünü indirebilirsiniz.' Dedi indirdim tekrar kodu girdim yine olmadı ve satın almış olduğum Key'in sürümümün Pro olduğunda kullanabileceğimi söyledi.Tabi buyrun, en kötü yarın devam ederiz konuya. Siz anlatın.
Steam'ım imzamda var oradan ekleyebilirsiniz.Özelden biryerden konuşalım yazmaktan aynı şeyleri ne kolum kaldı ne de mecalim ağlıcam
Yazılımbudur.com üzerinden 'Windows 10 Professional dijital lisans Key' satın aldım ve böyle bir hata verdi. Sitenin sağ altında bulunan chat kısmından sorunumu belirttim ve mailime cevap veren kişi 'sürümünüz Education, sürüm farkı mevcut şu an .' Dedi. Ardından sorunumu nasıl çözeceğimi sordum ve 'link üzerinden Pro sürümünü indirebilirsiniz.' Dedi indirdim tekrar kodu girdim yine olmadı ve satın almış olduğum Key'in sürümümün Pro olduğunda kullanabileceğimi söyledi.
Bu durumda sizin Temiz kurulum ile Windows 10 Pro kurmanız gerekiyor. Yani format atıp yeniden sistem kurmanız gerekiyor. Bunun için rehber 2 video bırakıyorum. İzleyip yapabilirsiniz.Özelden biryerden konuşalım yazmaktan aynı şeyleri ne kolum kaldı ne de mecalim ağlıcam
Yazılımbudur.com üzerinden 'Windows 10 Professional dijital lisans Key' satın aldım ve böyle bir hata verdi. Sitenin sağ altında bulunan chat kısmından sorunumu belirttim ve mailime cevap veren kişi 'sürümünüz Education, sürüm farkı mevcut şu an .' Dedi. Ardından sorunumu nasıl çözeceğimi sordum ve 'link üzerinden Pro sürümünü indirebilirsiniz.' Dedi indirdim tekrar kodu girdim yine olmadı ve satın almış olduğum Key'in sürümümün Pro olduğunda kullanabileceğimi söyledi.
Steam'ım imzamda var oradan ekleyebilirsiniz.
Bu durumda sizin temiz kurulum ile Windows 10 Pro kurmanız gerekiyor. Yani format atıp yeniden sistem kurmanız gerekiyor. Bunun için rehber 2 video bırakıyorum. İzleyip yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.