Windows 10 Pro education format atmadan Pro'ya çevirmek

Yukarıda yazdıklarımı dikkatli okursanız yönetici olarak çalıştırın dediğimi görmüş olmanız gerekir.

Vbs' is not recognized as an internal or external command,
Operable program or batch file. Dedi kendi kodumu yazdıktan sonra.

Dosya Ekleri

• komut şeysi 2.PNG
    10,1 KB · Görüntüleme: 113
  • komut şeysi 3.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 119

Dosya Ekleri

• hata hata hata.png
    75,7 KB · Görüntüleme: 113
Tabi buyrun, en kötü yarın devam ederiz konuya. Siz anlatın.
Özelden biryerden konuşalım yazmaktan aynı şeyleri ne kolum kaldı ne de mecalim ağlıcam
Tabi buyrun, en kötü yarın devam ederiz konuya. Siz anlatın.
Yazılımbudur.com üzerinden 'Windows 10 Professional dijital lisans Key' satın aldım ve böyle bir hata verdi. Sitenin sağ altında bulunan chat kısmından sorunumu belirttim ve mailime cevap veren kişi 'sürümünüz Education, sürüm farkı mevcut şu an .' Dedi. Ardından sorunumu nasıl çözeceğimi sordum ve 'link üzerinden Pro sürümünü indirebilirsiniz.' Dedi indirdim tekrar kodu girdim yine olmadı ve satın almış olduğum Key'in sürümümün Pro olduğunda kullanabileceğimi söyledi.

Son düzenleme:
Steam'ım imzamda var oradan ekleyebilirsiniz.
Bu durumda sizin Temiz kurulum ile Windows 10 Pro kurmanız gerekiyor. Yani format atıp yeniden sistem kurmanız gerekiyor. Bunun için rehber 2 video bırakıyorum. İzleyip yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format atmadan bu işten kurtulamam mı PC'nin içindekileri yedekleyebilecek birşeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…