JerusAlem Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #21 264523 dedi: Hocam size aldığım Key'lerden birini hediye edebilirim deneyin isterseniz. Q7738-2WYQV-747JW-9F883-2vxd3. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Key'i GameSatış üzerinden biri sattı bana şimdi girdim sorun olmadı nasıl olacak böyle anlamadım?
264523 dedi: Hocam size aldığım Key'lerden birini hediye edebilirim deneyin isterseniz. Q7738-2WYQV-747JW-9F883-2vxd3. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Key'i GameSatış üzerinden biri sattı bana şimdi girdim sorun olmadı nasıl olacak böyle anlamadım?
samrul99 Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #22 JerusAlem dedi: Hocam bu Key'i GameSatış üzerinden biri sattı bana şimdi girdim sorun olmadı nasıl olacak böyle anlamadım? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam banada Lisansbudur sitesi sattı. MAK sürümüymüş sorunca öyle dediler
JerusAlem dedi: Hocam bu Key'i GameSatış üzerinden biri sattı bana şimdi girdim sorun olmadı nasıl olacak böyle anlamadım? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam banada Lisansbudur sitesi sattı. MAK sürümüymüş sorunca öyle dediler
JerusAlem Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #23 samrul99 dedi: Aynen hocam bana da lisansbudur sitesi sattı. MAK sürümüymüş sorunca öyle dediler. Genişletmek için tıkla... Bir lisansı kaç kişiye satıyorlar, kurmuşlar tezgahı.
samrul99 dedi: Aynen hocam bana da lisansbudur sitesi sattı. MAK sürümüymüş sorunca öyle dediler. Genişletmek için tıkla... Bir lisansı kaç kişiye satıyorlar, kurmuşlar tezgahı.
almibel Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 137 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #24 samrul99 dedi: Aynen hocam banada Lisansbudur sitesi sattı. MAK sürümüymüş sorunca öyle dediler Genişletmek için tıkla... Bende aynı site üzerinden biraz önce almıştım ve aynı Key'i bana da sattılar, adamlara mail atıyorum sürekli papağan gibi aynı cümleleri tekrarlıyorlar.
samrul99 dedi: Aynen hocam banada Lisansbudur sitesi sattı. MAK sürümüymüş sorunca öyle dediler Genişletmek için tıkla... Bende aynı site üzerinden biraz önce almıştım ve aynı Key'i bana da sattılar, adamlara mail atıyorum sürekli papağan gibi aynı cümleleri tekrarlıyorlar.
JerusAlem Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #25 Sorun yaşamayız inşallah.
samrul99 Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #26 Valla aldık bi kere patlayana kadar kullanıp daha sonra forumdan öğrendiğim güvenilir sitelerden almaya çalışacağım. İnşallah
Valla aldık bi kere patlayana kadar kullanıp daha sonra forumdan öğrendiğim güvenilir sitelerden almaya çalışacağım. İnşallah