Windows 10 Pro Etkinleşmiyor 0x8007232b

Esat409

Decapat
Katılım
17 Eylül 2018
Mesajlar
18
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Eskiden orijinaldi ürün anahtarımı göster mi ne var bi uygulama onunla bakıp not alıp format attım etkinleşmiyor bu hatayı veriyor. Her çözüm yolunu denedim internette bulduğum işe yaramadı. Bende şunu alıp etkinleştirmeye karar verdim fakat işe yarar mı endişeliyim. Birkaç saat içerisinde etkinleştirmezsem güme gider mi?

Alacağım lisansı:

Windows 10 Pro & Office 2016 Pro Süresiz Lisans Anahtarı - n11.com

Bu 64 bit Win 10 Pro'ya uygun değil mi? Ayrıca formattan sonra tekrar kullanılabilir mi? Laptopum içinde bir tane daha almalı mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü aldım etkinleşti hata da geçiyor. Aynı hatayı yaşayan arkadaşlar varsa çözüm yollarını denedikten sonra yenisini alsın.
 
Selamlar, bu lisanslar toplu bir şekilde alınıyor. Dolayısıyla maliyet diyelim ki 100'e bölününce bu kadar ucuza gelebiliyor. Bu lisanslar MAK olarakta geçiyor.
Merak ettim hocam şimdi bu bendeki lisansı herkes kullanabiliyor mu yani? Bana özel değilse laptopuma da kullanabilir miyim yani ona da ayrı almayı düşünüyordum da?
 
Merak ettim hocam şimdi bu bendeki lisansı herkes kullanabiliyor mu yani? Bana özel değilse laptopuma da kullanabilir miyim yani ona da ayrı almayı düşünüyordum da?
Hayır şöyle oluyor diyelim;
Sende ki keyden 10 kişide var sadece bu 10 tanesi aktif. Sen satın aldığında adam sana özel key aktif ediyor o şekilde kullanıyorsun. Yani senin tekrar bir key daha alman gerekiyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı