SSD alamadığımdan Windows 10'da fazla performans kaybı var donuyor, açıldığında kendine gelemiyor Windows 7ye düşürmek istiyorum bilgisayarın rahatlaması için desteği kesildiğini biliyorum ancak donmasından bıktım. Windows 10 Pro dijital lisansı var hangi sürüme düşüreyim?
SSD alamadığımdan Windows 10'da fazla performans kaybı var donuyor, açıldığında kendine gelemiyor Windows 7ye düşürmek istiyorum bilgisayarın rahatlaması için desteği kesildiğini biliyorum ancak donmasından bıktım. Windows 10 Pro dijital lisansı var hangi sürüme düşüreyim?
Aslında bu sistem özelliklerine sahip bir bilgisayarda Windows 10'un problem çıkarmaması gerekli. Görev yöneticisini açıp gereksiz işlemleri kapatabilir, antivirüs'e dair herşeyi de kapatabilirsiniz.
Aslında bu sistem özelliklerine sahip bir bilgisayarda Windows 10'un problem çıkarmaması gerekli. Görev Yöneticisi'ni açıp gereksiz işlemleri kapatabilir, antivirüs'e dair her şeyi de kapatabilirsiniz.
500 liraya falan Windows kurmalık SSD bulabilirsin. Windows 7 hiçbir şekilde kullanılmaz artık; hiçbir şeyi desteklemiyor desek yeridir. 120GB SSD bile yeter OS kurmaya. Windows 10 Home 22H2 öneririm yani son sürüm.
Evet @Katy Perry 'ın da dediği gibi Windows 7'nin kernel sürümü artık çoğu uygulamaya maalesef girememekte. İmkanınız var ise Windows 10 Home sürümünü kurup arkada çalışan gereksiz programları silin. Hala performans problemleri yaşıyorsanız bilgisayarda antivirüs'e dair her şeyi kapatın, internette gezerken daha çok dikkat etmeniz gerecek ama gözle görülür bir performans artışı göreceksiniz.
KIOXIA PCIE 4.0 256GB 3400/1900 MB/S M.2 SSD KBG50ZNS256G ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dahili SSD ürünleri için idefix`i ziyaret edin.