Peki format atınca gidiyor mu? Tekrar Windows 10 kursak mesela. Sıfırdan.Ben n11'den almıştım. 2 yıldır kullanıyorum fakat bu tarz lisanslar önerilmiyor. 25 tl ye almıştım. Her an iptal de olabilir. Bu riski göze alırsan 25- 40 tl civarlarında birçok yerde bulabilirsin.
Merhabalar,
Bahsettiğiniz mağazadaki anahtarlar MAK mi RETAIL mi acaba? Herhangi bir bilginiz var mı?
Bu tamamen kişiye kalmış bir durumdur. İster monitörün 600 Hertz olsun, İster 10000 Hertz olsun. Asla ve asla 50 Hertz ötesini hissedip göremezsin. Lakin Senkron ve Boşluk palsleri sayesinde insan gözü karma bir tuzağa yem oluyor. İşte bu yüzden FreeSync vs G-Sync gibi monitörleri insanlar tercih ederler. (( Türkiye'de max 50 Hz frekans kullanılıyor ))
Ben laptopta kullanmıştım. Format sonrasıda da kullanabildim. Hatta şimdi kasa topladım ve laptop yerine kasada da kullanıyorum aynı keyi.Peki format atınca gidiyor mu? Tekrar Windows 10 kursak mesela. Sıfırdan.
Onlar tek kullanımlık diye biliyorum?Ben laptopta kullanmıştım. Format sonrasıda da kullanabildim. Hatta şimdi kasa topladım ve laptop yerine kasada da kullanıyorum aynı keyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.