Çözüldü Windows 10 Pro keyi nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hemen gelmeyebiliyor. Bugün aldıysanız hafta içine de kalabilir. Ya WhatsApp'tan yollarlar ya da e-posta yollarlar. E-posta kutunuzun spam klasörüne de bakmayı unutmayın. Satıcıya ulaşmak için:
Hemen gelmeyebiliyor. Bugün aldıysanız hafta içine de kalabilir. Ya WhatsApp'tan yollarlar ya da e-posta yollarlar. E-posta kutunuzun spam klasörüne de bakmayı unutmayın. Satıcıya ulaşmak için:

Çözüm
Keşke almadan buradan arkadaşlara danışsaydınız
Buradan çok daha ucuza alabilridnizi.
Kod şimdi whatsapp üzerinden iletildi, teşekkür ederim. 36 Lira zararda olduğum için üzüldüm, 2 simit yiyebilirdim.

Kod geldi fakat girdiğimde

1744462857520.png

Yazıyor ve olmuyor. 10 Home kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hocam bu keyi Windows 10 Home'da kullanamazsınız zaten. Ve bu keyler Home'dan Pro'ya yükseltmede çalışmaz. Yani Windows 10 Pro olarak temiz kurulum yapıp öyle kullanabilirsiniz sadece.
Evet şuan hallettim, 10 yıl sonra yeni bir pc alınca bu işleri unutmuşum, dün driverları kurarken de neler neler yaşadık.. Kusura bakmayın, iyi forumlar dilerim.

Estağfurullah ne kusuru, yine sorun yaşarsanız yazabilirsiniz.
Şimdi de başka bir cihazda kullanılıyor yazıyor.. 😨 Satıcıya yazdım.

Keşke almadan buradan arkadaşlara danışsaydınız
Buradan çok daha ucuza alabilridnizi.
Uğraşmak istemeyip burdan alayım geçeyim dedim, minimum 7 tane almak zorundayım. İsteyen varsa dağıtalım hayrına.

Şimdi de başka bir cihazda kullanılıyor yazıyor.. 😨 Satıcıya yazdım.

Uğraşmak istemeyip burdan alayım geçeyim dedim, minimum 7 tane almak zorundayım. İsteyen varsa dağıtalım hayrına.
Daha uyguna var Trendyol'da, 2₺'ye geliyor ama onda da aynı veya benzer sorunu yaşayabilirsiniz, aldığınız yere yazın genelde baya yardımcı oluyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı