- Makaleler
- 5
Niye kızgın attın kankam?
Konu sahibi bunu bilmiyor mu? Ayrıca sen de laptop kullanmasan oem key alırsın değil mi?
Niye kızgın attın kankam?
1900 TL’ye veriyorlar.Onlar da key veriyor.
Bence gayet makul bir fiyat.Ayrıca adam ucuz key almak istiyor. 1500 TL’lik Microsoft keylerinden değil.
Sitenin kodları güvenilir olabilir ama üye olurken isim, soyismi falan istedikleri için, satıştan önce ne kadar güvenilir olduklarını merak ediyorum.Yazılımbudur'a bak ama sanal kart kullan bence.
Hemen emin olma.Konu sahibi bunu bilmiyor mu? Ayrıca sen de laptop kullanmasan oem key alırsın değil mi?
Amacınızı anlayamadım 30 TL ye almak varken neden 1900 TL versin ikisi de orijinal sonuçta.Hemen emin olma.
Emin olma.Amacınızı anlayamadım 30 TL ye almak varken neden 1900 TL versin ikisi de orijinal sonuçta.
Burada illegal iş yapanlardan bahsedilmiş yazılımbudur gibi siteler bunu yıllardır resmi olarak yapıyor korsan olsa Microsoft buna izin verir mi sanıyorsun ? Okuduğunuzu anlayın lütfen.Emin olma.
![]()
Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil!
Okuyucu ve izleyicilerimizden gelen istek üzerine, internette 19 TL’ye satılan bir Windows 10 ürün anahtarını deneyip, sonucunu Webtekno YouTube kanalında sizlerle paylaşmıştık. Konuya açıklık getirmek üzere Microsoft Türkiye yetkililerine ulaştık. Bu ürün anahtarlarının neden yasal olmadığını...www.webtekno.com
Yazının sonunu okumadın sanırım bir daha bak.Benim dediklerimi diyorlar zaten yazılımbudur Microsoft'tan toplu halde alıyor bir taraflarından yazmıyorlar keyleri, sen merdiven altında basıp insanlara mı satıyorlar sanıyorsun anlamadım.
Benim dediklerimi diyorlar zaten yazılımbudur Microsoft'tan toplu halde alıyor bir taraflarından yazmıyorlar keyleri, sen merdiven altında basıp insanlara mı satıyorlar sanıyorsun anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.