Windows 10 Pro kurulumu

Sunseth JR

Kilopat
Arkadaşlar yeni PC aldım daha PC'yi açmadım işletim sistemi yok. Windows 10 pro kurmak istiyorum ama internet üzerinden OEM key aldım yani 20-30 TL'lik windows 10 pro keylerinden 1 tanesini aldım fakat hangi Windows sürümünü indirmem gerekiyor? Yani bir sürü link buluyorum eski sürüm oluyor bir şeyler ters gidiyor Windows kurarken yardım edebilirseniz sevinirim elimde şu an Windows 10 pro key var sadece göz önünde bulundurmak gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu adresten aracı şimdi indirin diyerek programı indirin. Daha sonra ISO dosyasını indirme seçeneği ile son güncel versiyonu indirin. Rufus programı ile USB belleğe yazın. Kurulum ekranında Windows 10 Pro seçerek devam edin. Lisans kısmında ekranı geçin. Masaüstü gelince ayarlardan lisansınızı girebilirsiniz.

Windows 10'u İndirin

Bu adresten aracı şimdi indirin diyerek programı indirin. Daha sonra ISO dosyasını indirme seçeneği ile son güncel versiyonu indirin. Rufus programı ile USB belleğe yazın. Kurulum ekranında Windows 10 Pro seçerek devam edin. Lisans kısmında ekranı geçin. Masaüstü gelince ayarlardan lisansınızı girebilirsiniz.

Bu arkadaşın dediğini yapın.
UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için USB bellek hazırlama rehberimiz. UEFI, yani 10 Temmuz 2017
www.technopat.net
www.technopat.net
Şu rehbere göz atmalısın. Tüm adımlar mevcut.

İNDİR
Yukardaki linkten indirip kuruluma başlayacaksın rufus kurmana gerek yok, kurulum esnasında usb belleği takıp sorduğu zaman usb yüklemeyi seçip UEFI USB hazırlamış olacaksın bundan sonrası yukarıdaki arkadaşların attığı linklerde açıklanıyor.

Arkadaşlar yeni PC aldım daha PC'yi açmadım işletim sistemi yok. Windows 10 pro kurmak istiyorum ama internet üzerinden OEM key aldım yani 20-30 TL'lik windows 10 pro keylerinden 1 tanesini aldım fakat hangi Windows sürümünü indirmem gerekiyor? Yani bir sürü link buluyorum eski sürüm oluyor bir şeyler ters gidiyor Windows kurarken yardım edebilirseniz sevinirim elimde şu an Windows 10 pro key var sadece göz önünde bulundurmak gerekir.
Windows’un kendi sitesinden indirmeni tavsiye ederim. Format için disk veya usb oluşturulduğunda format sırasında sana seçenekler sunuyor. Pro, Home vs. Oradan Pro yu seçip ilk başta keyi atla, kurulum bitince internete bağlı bir şekilde keyi girmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı