Y yasinb Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 31 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 RAM 32 SSD veya HDD modeli Crucial P3 Plus 1 TB Ekran kartı radeon 6800 xt Anakart MSI A520m-a pro İşlemci ryzen 5 5600 Ekte gördüğünüz OEM dosyasının ismini nasıl değiştirebilirim?
Çözüm Y Y yasinb 10 Ocak 2025 Meriç Çeliktekin dedi: Sorununuz çözüldü mü? Çözüldü ise hangi yöntem ile çözdüğünüzü bize anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hesabıma giriş yapıp yeniden başlattığımda otomatik çözüldü. Buraya sormak için aceleci davranmışım.
Meriç Çeliktekin dedi: Sorununuz çözüldü mü? Çözüldü ise hangi yöntem ile çözdüğünüzü bize anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hesabıma giriş yapıp yeniden başlattığımda otomatik çözüldü. Buraya sormak için aceleci davranmışım.
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 36 4 Ocak 2025 #2 C'deki kullanıcılar klasöründen değiştirebilirsin diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 813 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 yasinb dedi: Ekte gördüğünüz OEM dosyasının ismini nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 2389055 Genişletmek için tıkla... Bunun için kullanıcı adınızı değiştirmelisiniz. Denetim Masası'na girin Kullanıcı Hesapları sekmesine gidin Hesap adınızı değiştir seçeneğine tıklayın. Bunları yaptığınızda sorununuz çözülmeli. Artı 0 Eksi
yasinb dedi: Ekte gördüğünüz OEM dosyasının ismini nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 2389055 Genişletmek için tıkla... Bunun için kullanıcı adınızı değiştirmelisiniz. Denetim Masası'na girin Kullanıcı Hesapları sekmesine gidin Hesap adınızı değiştir seçeneğine tıklayın. Bunları yaptığınızda sorununuz çözülmeli.
KS KS Y yasinb Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 31 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Sağ olun arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 813 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #5 yasinb dedi: Sağ olun arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü? Çözüldü ise hangi yöntem ile çözdüğünüzü bize anlatır mısınız? Artı 0 Eksi
yasinb dedi: Sağ olun arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü? Çözüldü ise hangi yöntem ile çözdüğünüzü bize anlatır mısınız?
KS KS Y yasinb Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 31 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #6 Meriç Çeliktekin dedi: Sorununuz çözüldü mü? Çözüldü ise hangi yöntem ile çözdüğünüzü bize anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hesabıma giriş yapıp yeniden başlattığımda otomatik çözüldü. Buraya sormak için aceleci davranmışım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Meriç Çeliktekin dedi: Sorununuz çözüldü mü? Çözüldü ise hangi yöntem ile çözdüğünüzü bize anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hesabıma giriş yapıp yeniden başlattığımda otomatik çözüldü. Buraya sormak için aceleci davranmışım.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 813 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #7 yasinb dedi: Hesabıma giriş yapıp yeniden başlattığımda otomatik çözüldü. Buraya sormak için aceleci davranmışım. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Artı 0 Eksi
yasinb dedi: Hesabıma giriş yapıp yeniden başlattığımda otomatik çözüldü. Buraya sormak için aceleci davranmışım. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.