Windows 10 Pro lisans anahtarı nereden alabilirim?

Ben de E-PTT AVM üzerinden almıştım 8 ay önce. Halen sorunsuz kullanıyorum. Önerimdir. Şu an yok orada ancak size tavsiyem Yazılımbudurdan almanız. Benim aldığım satıcı da yazılımbudur idi. Önce MAK key geliyor formattan sonra Retail oluyor.

eğer iptal ederlerse yeni bir anahtar alırım crack yapmak istemiyorum sebebi belli. Lisansı da iptal edeceklerini sanmıyorum. Bu biraz şeye benziyor, "CIA bizi izliyor!" :D
Ben de E-PTT AVM üzerinden almıştım 8 ay önce. Halen sorunsuz kullanıyorum. Önerimdir. Şu an yok orada ancak size tavsiyem Yazılımbudurdan almanız. Benim aldığım satıcı da yazılımbudur idi. Önce MAK key geliyor formattan sonra Retail oluyor.
Biraz daha açıklayabilir misiniz?

@Ayberk Gürfidan Güncellemeler sorunsuz geliyor, kod hiçbir şekilde gitmiyor.
Önce MAK key geliyor formattan sonra Retail oluyor. Bu kısımı anlayamadım da ben :) Ben PC'ye temiz bir format atmayı düşünüyorum. Formattan sonra ürün anahtarı etkinleştir kısmından etkinleştireceğim ve hallolacak değil mi ?

MAK Key kötüdür. Birçok kez kullanılabilir. Örneğin bir kod 5000 kere kullanılabilir. O nedenle gitme ihtimali var. Ancak birkaç formattan sonra Retail oluyor. Retail ise MAK'a göre çok çok kalitelidir. Format attığınızda key gitmiyor. Bir defa etkinleştirdikten sonra format atıp kullanabilirsiniz. Anakartınızı değiştirmediğiniz sürece gitmez.

Nereden almayı düşünüyorsun 8 TL dediğin yer neresi hocam bir arkadaşıma hediye alacağım ben de.
@Ayberk Gürfidan dostum ilk attığın 12 TL olan gittigidiyor.com dan aldım sorunsuz bir şekilde halloldu.
Teşekkürler bilgilendirme için. Ama keşke dün alsaydın hocam 8 TL'ye satıyorlardı :D Neyse sağlık olsun :D

Yasal değil diyen arkadaşlar, bu satıcıları devletin siber suçlarla mücadele birimine şikayet edin. Yasal değilse satışı durmalı. Alan kişiler zaten çok bütçesi olmadığı için alıyor. Alan kişiye yasal değil diyerek alma demek biraz garip kalıyor bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı