Windows 10 Pro Lisansları İptal Ediliyor!

Ben de aynı şekilde dediğiniz programdan yaparım. N11'den aldık ama lisans giderse, legal yolla etkinleştiririm.
Hocam KMS tarzı programlar Windows'u etkinleştirmez sadece deneme sürelerini her gün uzatır. Bu da bir yerden sonra kod çöplüğü oluşturur ve sistem performans kaybı yaşamaya başlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu lisanslar nasıl bu kadar uygun olabiliyor?
5 liraya kadar düşebiliyor fiyatları. 10-20TL arasında rahatlıkla bulabiliyorsunuz.

KMSpico kullanmak zorunda değilsiniz. Windows 10 ile korsan dijital aktivasyon yapabilirsiniz. KMSpico gibi kendini yenilemez. Ve süre sınırı yok bu aktivasyonlarda. Tabii N11 lisansları daha iyiydi...

Hayır sorduğum şey bu değildi. N11 de satıllan lisanslar öğrenci lisansı yada bu şirketler için olan toplu lisansların tarzında bir şey mi? Yoksa bildiğimiz korsan key mi?

Hayır sorduğum şey bu değildi. N11 de satıllan lisanslar öğrenci lisansı yada bu şirketler için olan toplu lisansların tarzında bir şey mi? Yoksa bildiğimiz korsan key mi?
Pardon "nasıl"ı göremedim cümlenizde. Benim hatam.
Lisanslar şirketler için toplu satılan lisanslar, direkt ücretsiz olarak reklam amaçlı dağıtılıyor. Ancak Microsoft bunları ticaretinin yapılması için değil, laptop veya masaüstü bilgisayar üreticilerinin ücretsiz olarak kullanıcılara sunması için dağıtıyor. Yani Microsoft'un bundan kazancı yok. Şu an bu lisansları temizlemeye çalışıyor olabilirler.

Microsoft US ile 40 dakikayı bulan bir görüşmem oldu. OEM win7 win8 gibi lisanslarda ve yükseltme yolu ile alınan lisanslarda sunucu kaynaklı bir problem olduğunu bunu en kısa sürede düzelteceklerini söylediler. Ek olarak belki şu yükseltme ile alınan lisansları iptal etme çabası da olabilir n11 den alanlar dikkatli olsunlar benden eski windows 7 anahtarımı istediler. Allahtan lisans anahtarının fotosunu saklıyordum.

Benim aldığım hata Bu lisans win10 home için sende win10 pro var tarzındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…