Windows 10 Pro Lisansları İptal Ediliyor!

Benim aldığım hata Bu lisans win10 home için sende win10 pro var tarzındaydı.

Aynı lisans farklı cihaz. Sürüm farklı diyor bunda da. Hem de sunucu hatası veriyor. Daha önce format sonrası etkinleştirmede vermişti sunucu hatası. Sunucu sorunu düzelince bizim lisanslar etkinleşir o zaman.

Eğer bana olursa hiç kusura bakmasınlar yemişim emeklerini lanet olsun der KMS basarım. Ben neredeyse bilgisayar özelliklerinden kısma pahasına para ödeyip satın alacağım, bunlar anahtarımı silip 1400 lira kerizlen diyecekler. İlk fırsatta kontrol edeceğim, eğer bana da olmuşsa bunların müşteri hizmetlerine kötü patlarım.

Beyler keyler gidip geliyor bende noluyor, etkinleştirme sayfam sürekli refreshleniyor keyim geri geliyor gidiyor.

Ben Win7 den yükseltme yaptım bendeki de gitti. Lisansımı iptal ederlerse yaygara çıkartırım yada bana win7 keyimi bulur verirler umrumda olmaz. KMS vs ile uğraşamam.
Allah aşkına anlatsana bir nasıl yaygara çıkaracaksın ? Adamlar Windows 7’yi korsan KMS ile lisanslayan adamlar bile orijinal Windows 10 sahibi oldu.

Sanırım şu an bende yok fakat tam anlayamadım şu an olmaması gelmeyeceği anlamına gelmez değil mi? Lisansı 2017'de almıştım.

Dostlarım şuan Reddit birbirine girmiş durumda Microsoft çalışmalarına hala devam etmekteymiş sözde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…