Windows 10 Pro Lisansları İptal Ediliyor!

Yani cidden bu kadar büyük bir şirketin böyle bir hataya düşmesi....
Hocam hata demiyelim de temizlik gibi. İllegal anahtarları temizliyorlar. Bunu da hata adı altında gerçekleştiriyorlar.

Windows 10 kur, Windows 10 kur, kur, kur, kur!
Al sana da Windows kurdu bir tuzak. Seneler önce İnsider Preview sürümünde de leş gibiydi, şimdi de leş gibi.
Ücrestsiz lisans dağıttılar. Ben dedim bunda bir cacık var diye ta ne zaman. Al çıktı. Hadi şimdi kullanın ücretsiz 10'larınızı. Ben 7 ile huzur içinde hatasız dertsiz devam ediyorum. Paragöz Microsoft. İstediği para asgari ücretin yarısı...

Allah aşkına anlatsana bir nasıl yaygara çıkaracaksın ? Adamlar Windows 7’yi korsan KMS ile lisanslayan adamlar bile orijinal Windows 10 sahibi oldu.
Elimde 7 retail keyim var sıkıyorsa iptal etsinler Muz Cumhuriyetinde yaşamıyoruz.

Bende görseldeki hatayı aldım ve bu hata üzerinden konuştum bana sorun düzeldiğinde otomatik aktive edileceğini birşey yapmam gerekmediğini eğer aktive olmazsa 2. seviye uzmanlar ile sorunu çözeceklerini söylediler.
İllegal mi? Nasıl ben N11'den aldım şimdi yeniden mi almam gerekecek.
N11 de satılan lisanslar genelde KMS ile lisanslanıp normalde olmaması gereken bir şekilde Win10 a yükseltilen lisanslar olabiliyor bu yüzden eğer tespit edilirse o lisanslar iptal edilir. E tabi bu sefer satıcıdan iade isteme hakkınız var da da işte...

Bu konuda sonuna kadar haklısınız. Ama yeni sistemler için Windows 10 şart gibi bir şey oldu bu kapitalist düzen yüzünden. Özellikle SSD kullanıyorsanız.

Bu sorun beni ve benim gibileri etkilemez. Şu an dijital aktivasyon kullanıyorum Retail kanalda. Bizde sorun çıkarsa cidden bir problem var demektir. Zaten Microsoft bu dijital aktivasyon crack'ini asla durduramaz. Çünkü sizi Microsoft sunucılarına gerçekten kayıt ediyor bu crack.

Sorun yaşayan arkadaşlar için bunun bir deneme olduğunu düşünüyorum. Sanırım N11 gibi sitelerde yasadışı satılan anahtarları bulmaya çalışıyorlar.

Anlat işte diyelim iptal ettiler ne yapacaksın nereye başvuracaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…