Windows 10 Pro Lisansları İptal Ediliyor!

Sorunu devam eden var mı? Pro key bulduk Pro'ya yükseltin diyor. Zaten Pro yüklü hadi yine de yükseltelim dedim donanım değişikliği yapılmış falan diyor. Böyle bir sorun için 24 saat verilmez. Anında çözmen lazım yani milyarlarca insan Windows kullanıyor.

Ben kurtuldum, nasıl olduğundan hiç bir fikrim yok, ama sabah bilgisayarı açtım ve sorun gider dedim düzeldi. Ve de en yararından sağlanmış olan benimdir herhalde, keyim MAK olmasına rağmen RETAIL'e dönüştü ilginç.

Son düzenleme:
Ben şu an bilgisayarı açtım, bir sorun yok. Ben buradan almıştım 50 TL'ye. Ayrıca aldığım yerde OEM diyordu fakat şu an baktığımda Retail lisans gözüküyor bilgisayarımda. Retail lisans anakarta gömülüyor mu?

Hiç bir fikrim yok ama şöyle söyleyeyim, en azından süresiz kullanacaksınız. MAK gibi süreli değil.

Sorun gider deyin sorun düzeliyor artık dün benimde başıma geldi dün sorun gider dediğimde home vs bir şeyler zırvalıyordu bugün tekrar denedim ve windows etkinleştirildi.

Benim de öyle oldu. Ben dün sorundan hemen önce PC'yi kapattığım için soruna tanık olmadım ama benim de lisans Retail olmuş.

Hocalarım şuanlık problem çözüldü deniyor. Dünya genelinde bazı PC'lerin lisans türü değişti tarzında haberlerde var. Microsoft hala çalışıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…