Görev Yöneticisi'nden her yere erişebiliyorum kod yazıp istediğim şeyi çalıştırıp webde bile geziyorum ama masaüstü yok. Format atmaya niyetim yok nasıl düzeltirim bunu?
(Ekleme yapıyorum masaüstü her açılıştan 10 dk sonra geliyor. Bilgisayar açılıyor 10 dk sonra geliyor. Normalde sistemin açılması masaüstünün gelmesi 5 saniye.
Hocam şuan bilgisayar kapalı bakamayacağım ama bir şey dikkatimi çekti Parameters kısmında ClipSvc.dll767 yazıyor sondaki 767'yi silip bilgisayarı yeniden başlatabilir misiniz? O 767 nereden geldiyse artık.
Bende tam onu deniyordum ama biraz bekleyin kısmında kaldı yeni kullanıcı. Şimdi tuştan kapatıp tekrar kendi kullanıcı hesabımda siyah ekrana döndüm. Görev Yöneticisi'nden Explorer'i kapatıp başlatacağım. Olmazsa yeni kullanıcı kısmında biraz daha beklerim.
Hayır devre dışı olan explorer.exe
Daha önce çalışıyor diyordu ama görevi sonlandırıp tekrar başlattığımda devre dışı oldu. Hocam Windows 10 yükleyicisinden tekrar yüklesem hiç flash yazdırmakla uğraşmasam oluyor mu öyle? Sonu format gibi duruyor çünkü.
Hayır devre dışı olan explorer.exe
Daha önce çalışıyor diyordu ama görevi sonlandırıp tekrar başlattığımda devre dışı oldu. Hocam Windows 10 yükleyicisinden tekrar yüklesem hiç flash yazdırmakla uğraşmasam oluyor mu öyle? Sonu format gibi duruyor çünkü.
Microsoft Store dondu kaldı, önbellek falan sıfırladım ama bir şey yüklemiyor lisans kontrolü kısmında donuyordu. Bende PowerShell kullanarak devre dışı bıraktım. Ondan sonra bir süre kullandım, ama en son kullanım dışı yaptığım şey bu.
Microsoft Store dondu kaldı, önbellek falan sıfırladım ama bir şey yüklemiyor lisans kontrolü kısmında donuyordu. Bende PowerShell kullanarak devre dışı bıraktım. Ondan sonra bir süre kullandım, ama en son kullanım dışı yaptığım şey bu.