Çözüldü Windows 10 Pro masaüstü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Çorum
Daha fazla  
RAM
12GB
SSD veya HDD modeli
Lenovo
Ekran kartı
Intel yerleşik, amd radeon 530
Anakart
LNVNB161216
İşlemci
İ5 8TH
Görev Yöneticisi'nden her yere erişebiliyorum kod yazıp istediğim şeyi çalıştırıp webde bile geziyorum ama masaüstü yok. Format atmaya niyetim yok nasıl düzeltirim bunu?
(Ekleme yapıyorum masaüstü her açılıştan 10 dk sonra geliyor. Bilgisayar açılıyor 10 dk sonra geliyor. Normalde sistemin açılması masaüstünün gelmesi 5 saniye.

IMG_20241228_150251.jpg

İsterseniz yeni kullanıcı oluşturup deneyin sorunun kullanıcıdan kaynaklanma ihtimali var ya da bozuk bir hizmet de olabilir.

Bende tam onu deniyordum ama biraz bekleyin kısmında kaldı yeni kullanıcı. Şimdi tuştan kapatıp tekrar kendi kullanıcı hesabımda siyah ekrana döndüm. Görev Yöneticisi'nden Explorer'i kapatıp başlatacağım. Olmazsa yeni kullanıcı kısmında biraz daha beklerim.

İsterseniz yeni kullanıcı oluşturup deneyin sorunun kullanıcıdan kaynaklanma ihtimali var yada bozuk bir hizmet de olabilir.
Görevi sonlandırıp tekrardan çalıştırdım ama şimdi devre dışı oldu.
Screenshot_2024-12-29-16-16-23-278_com.miui.gallery-edit.jpg

@Said HtmAGl

Devre dışı olan ne? UAC mı? Ona takılma güvenli modda çalışıyor mu ona bak. Servislerden olma olasılığını eleme ihtimali var.

Hayır devre dışı olan explorer.exe
Daha önce çalışıyor diyordu ama görevi sonlandırıp tekrar başlattığımda devre dışı oldu. Hocam Windows 10 yükleyicisinden tekrar yüklesem hiç flash yazdırmakla uğraşmasam oluyor mu öyle? Sonu format gibi duruyor çünkü.

Hayır devre dışı olan explorer.exe
Daha önce çalışıyor diyordu ama görevi sonlandırıp tekrar başlattığımda devre dışı oldu. Hocam Windows 10 yükleyicisinden tekrar yüklesem hiç flash yazdırmakla uğraşmasam oluyor mu öyle? Sonu format gibi duruyor çünkü.
Hacı niye bu kadar hızlı pes ediyorsun neyse explorer devre dışı falan olmamış sen bilgisayarı güvenli modda başlatıp öyle dene olacak mı.

Son düzenleme:
Güvenli modda geldi
😬 neyse bu hem iyi hemde kötü haber. İyi haber muhtemelen sorunu tespit ettik hizmetlerden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Kötü haber hangi hizmet 🙃.

Bu hata durduk yere spawn olmamıştır sen en iyisi en son ne yaptığını anlat.

😬 Neyse bu hem iyi hem de kötü haber. İyi haber muhtemelen sorunu tespit ettik hizmetlerden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Kötü haber hangi hizmet 🙃.

Bu hata durduk yere spawn olmamıştır sen en iyisi en son ne yaptığını anlat.

Microsoft Store dondu kaldı, önbellek falan sıfırladım ama bir şey yüklemiyor lisans kontrolü kısmında donuyordu. Bende PowerShell kullanarak devre dışı bıraktım. Ondan sonra bir süre kullandım, ama en son kullanım dışı yaptığım şey bu.

Microsoft Store dondu kaldı, önbellek falan sıfırladım ama bir şey yüklemiyor lisans kontrolü kısmında donuyordu. Bende PowerShell kullanarak devre dışı bıraktım. Ondan sonra bir süre kullandım, ama en son kullanım dışı yaptığım şey bu.
Tahmin ettiğim gibi impostor "clipsvc"

Hizmetlerden çalıştırmayı denesene çalışacak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı