Windows 10 Pro nasıl Home yapılır?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Pro istemiyordum. Şu an sadece masaüstüne geldim hiçbir şey yapmadım. Home Single Language'ye nasıl geçebilirim veya 11 Single Language'ye... Pro kurmak istemiyorum çünkü gereksiz RAM kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Pro istemiyordum. Şu an sadece masaüstüne geldim hiçbir şey yapmadım. Home Single Language'ye nasıl geçebilirim veya 11 Single Language'ye... Pro kurmak istemiyorum çünkü gereksiz RAM kullanıyor.

Sıfırdan kurmanız gerekir kurum aşamasında Home secmelisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim asıl yazdığım şey farklıydı başlık değişmiş Gaming.Gen.TR direkt 10 Pro kurulu göndermiş bu şekilde kullanayim mi yoksa değişiklik yapayim mi performans açısından.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfırdan kurmanız gerekir kurum aşamasında Home secmelisiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı