Windows 10 Pro nasıl kurabilirim, Key'i nereye girmeliyim?

emirhanarda

Hectopat
Arkadaşlar bir siteden Windows 10 Pro aldım ve Key Gmail'ime geldi. Şimdi ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Daha bilgisayarımı almadan aldım Key'i. Yanlış bir şey yapmış olabilir miyim? Ayrıca bilgisayarımı alınca nasıl kuracağımı falan bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir siteden Windows 10 Pro aldım ve Key Gmail'ime geldi. Şimdi ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Daha bilgisayarımı almadan aldım Key'i. Yanlış bir şey yapmış olabilir miyim? Ayrıca bilgisayarımı alınca nasıl kuracağımı falan bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Bilgisayarınızı alana kadar kullanmazsanız hiçbir sorun olmaz. Bilgisayarınızı aldığınızda tekrar konu açabilirsiniz. İyi günler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız geldikten sonra bir windows 10 kurulumu yapacaksınız. Sonra baslat menüsünde "etkinleştir" diye aratınca sizi ilgili ayara ulaştıracaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı