Benim dediğim gibi ürün anahtarı değiştir yapın pro ya geçer.Birazdan deneyeceğim, teşekkürler.
Benim dediğim gibi ürün anahtarı değiştir yapın pro ya geçer.Birazdan deneyeceğim, teşekkürler.
Windows 11 Home ile gelen bilgisayarıma Windows 10 kurduğumda yine Home sürümü kuruluyor. Bende 10 Pro keyi var ama kurulumda sormuyor. Nasıl 10 Pro kurabilirim?
Ne alaka? Siz Laptop ise Windows sürümü değişmez demişsiniz. Attığım linkteki adımları uygularsanız sürüm seçme ekranına ulaşırsınız. Çok da zor değil.Aynen anakartı değiştirmen lazım o zaman değişir.
Hocam neden direkt pro kurabilecek iken bu kadar uğraşsın?Benim dediğim gibi ürün anahtarı değiştir yapın pro ya geçer.
Veya lisans zaten microsoft hesabına tanımlı ise otomatik olarak etkinleşir.İle Kurulum sırasında Windows sürümünü değiştirebilirsiniz.Çözüm: Windows 10 Kurulumunda Sürüm Seçememe
Yeni bir metin dosyası oluşturuyoruz. İçerisine aşağıdaki kodu yazıyoruz. [Channel] Retail Ardından Farklı Kaydet diyoruz, Kayıt Türünü Tüm Dosyalar seçtikten sonra Dosya ismini ei.cfg yapıyoruz. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Rehberi ile oluşturduğumuz yükleme medyasının...www.technopat.net
Normal kurulum sırasında Home lisansı tanıdığı için otomatik olarak Home sürüm seçiliyor.
Yukarıdaki gibi ei.cfg dosyası ile Pro sürümü seçerek kurulumu tamamlayınız ve lisans anahtarınızı girebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.