Windows 10 Pro OEM anahtar alınır mı?

Kiasan

Hectopat
Merhaba, bu site ne kadar güvenilir bilmiyorum size danışmak istedim.
OEM Windows 10 Pro ürün anahtarı satıyor bu fiyata, eğer güvenilir ve OEM veriyorsa bunu almak istiyorum.
Sizden bilgi almak istedim, teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu site ne kadar güvenilir bilmiyorum size danışmak istedim.
OEM Windows 10 Pro ürün anahtarı satıyor bu fiyata, eğer güvenilir ve OEM veriyorsa bunu almak istiyorum.
Sizden bilgi almak istedim, teşekkür ediyorum.

Siteden yana şikayetim olmadı, Office (11.99 TL) ve Windows (9.99 TL) aldım. Biraz pahalı geldi bana, piyasada 20-50 TL'ye satan yerler de var. Bence oralardan şansını dene, sonuçta hepsi aynı terane.

Siteden yana şikayetim olmadı, Office (11.99 TL) ve Windows (9.99 TL) aldım. Biraz pahalı geldi bana, piyasada 20-50 TL'ye satan yerler de var. Bence oralardan şansını dene, sonuçta hepsi aynı terane.
Benimkisi ürün anahtarını tekrar kullanabilmek, öyle bir şey var iken biraz fazla verip onu almak.

Peki aldım diyelim, bilgisayarıma format attım tekrardan bu ürün anahtarı kullanılamıyor doğru değil mi?

OEM sattığını iddia ediyor, yani format atsan dahi aynı PC olduktan sonra sana key sormadan direkt kendi kendine aktif oluyor. Yani 2. defa kullanılamıyor, kullanmanıza gerek kalmıyor. Ben pek inanmadım ama denenebilir.

OEM sattığını iddia ediyor, yani format atsan dahi aynı PC olduktan sonra sana key sormadan direkt kendi kendine aktif oluyor. Yani 2. defa kullanılamıyor, kullanmanıza gerek kalmıyor. Ben pek inanmadım ama denenebilir.
Peki, bu diğer Retail yeni dijital lisanslar tek kullanımlık mı oluyor?

O kadar para vermenize gerek yok bu işinizi görür.
Bunu aldıktan sonra 40 TL oluyor eğer oem veriyor ise benim yukarıda verdiğim site oradan alayım diyorum.
OEM, Retail olayını da bilmiyorum.

Retail paylaşımlı oluyor başka PC'de de kullanabilirsiniz ama bu tarz sitelerin verdikleri genelde tek kullanımlık oluyor, yani aynı kodu başkasına da satabiliyor. Nası bir sistemleri var bilmiyorum ama kod boşa çıkınca databaseye geri mi ekleniyor bilemiyorum. Geçen sene yedek alıp kullanmadığım kodu ve sene aktif yapamadım.
OEM almakta fayda var.

Retail paylaşımlı oluyor başka PC'de de kullanabilirsiniz ama bu tarz sitelerin verdikleri genelde tek kullanımlık oluyor, yani aynı kodu başkasına da satabiliyor. Nası bir sistemleri var bilmiyorum ama kod boşa çıkınca databaseye geri mi ekleniyor bilemiyorum. Geçen sene yedek alıp kullanmadığım kodu ve sene aktif yapamadım.
OEM almakta fayda var.
OEM alacağım sanırsam bilgisayarı değiştirirsem de o değiştirdikten sonra yine bi ürün alırız artık :) Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı