Windows 10 Pro OEM Key alınır mı?

Ergosphere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, OEM Key almak istiyorum fakat güvenirlilik konusunda biraz şüpheliyim. Bilgisayarını sürekli olarak OEM Key ile kullananlar var mı? Herhangi bir sistem hatası ile karşılaştınız mı veya bloke oldu mu? Bu sitede fiyat 13, 95 ₺ iken diğer sitede 3, 45 ₺. Hangisini almalıyım? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3 TL'lik olanın güvenli olduğunu sanmıyorum ama 15 TL ve üzerindekiler gayet güvenli bir çok tanıdığım kullanıyor.

Not: Alttaki arkadaşların da belirttiği gibi bazıları Volume Key oluyor iyice araştırıp al.

Ben 2 yıl önce 46 liraya almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Güncellemeleri falan düzgün şekilde yapıyor. Bilmiyorum arka planda bir problem yaratıyor ya da yaratmıyor diyemem. Ama ben sıkıntı yaşamadım.

Fiyat farketmiyor ama GittiGidiyor gibi yerlerden almanızı öneririm. Volume Key ( MAK ) çıkarsa yeni anahtar isteyebilirsiniz. Satıcılar daha ilgili olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı