Windows 10 Pro Retail Key

Enogerof

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar, yeni bir dizüstü bilgisayar aldım hatta daha elime ulaşmadı ama bilgisayarı FreeDOS olarak satın aldım. Geldiğinde Windows 10 Pro kurup, lisanslamayı planlıyorum. Maalesef öğrenci olarak kendi sitesinden alamasamda Windows 10 Pro'yu Key olarak internet üzerinden almayı düşünüyorum. Daha önce yazilimbudur.com sitesinden Key alıp şu an kullandığım bilgisayara uygulamıştım ve halen kullanıyorum sorunsuz. Fakat bilgisizliğimden aldığım Key'in volume MAK olduğunu sonradan öğrendim. Bu yüzden yeni bilgisayarımda OEM ya da Retail kullanmayı düşünüyorum. Bir sitede buldum, müşteri temsilcisine de sordum Retail olup olmadığını, bu* Key mantıklı geldi. Siteyi bilmediğimden ve Retail Key'in böyle satılıp-satılamayacağından emin olamadığımdan konu açma gereksinimi duydum. Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.

*Windows 10 Pro Retail Key Satın Al | SaglamLisans

Merhabalar, yeni bir dizüstü bilgisayar aldım hatta daha elime ulaşmadı ama bilgisayarı FreeDOS olarak satın aldım. Geldiğinde Windows 10 Pro kurup, lisanslamayı planlıyorum. Maalesef öğrenci olarak kendi sitesinden alamasamda Windows 10 Pro'yu Key olarak internet üzerinden almayı düşünüyorum. Daha önce yazilimbudur.com sitesinden Key alıp şu an kullandığım bilgisayara uygulamıştım ve halen kullanıyorum sorunsuz. Fakat bilgisizliğimden aldığım Key'in volume MAK olduğunu sonradan öğrendim. Bu yüzden yeni bilgisayarımda OEM ya da Retail kullanmayı düşünüyorum. Bir sitede buldum, müşteri temsilcisine de sordum Retail olup olmadığını, bu* Key mantıklı geldi. Siteyi bilmediğimden ve Retail Key'in böyle satılıp-satılamayacağından emin olamadığımdan konu açma gereksinimi duydum. Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.

*Windows 10 Pro Retail Key Satın Al | SaglamLisans

Saglamlisans pek önermiyorlar şu yakın dönemde hocam ve Home kullanmanızı tavsiye ederim daha performanslı. Sırf Pro yazısı için Windows 10 Pro alanlar biliyorum.

@bonnieatmorn @Samotne Ciasteczka @89069 biraz araştırdım. Sanırım Pro sürümünü bir iş yerinde kullanmamız daha mantıklı. Siz ne dersiniz, sitede Home ve Pro'nun fiyatları aynı hangisini tercih etmeliyim? Mühendislik uygulamarı vs. kullanmak Pro'yu gerektirmiyor sanırım. Yine de pro alsam negatif bir yönü olur mu?

Son düzenleme:
Ben Pro ve Home keyini 2 farklı şekilde Whatsapp üzerinden satın almıştım, kişisel satıcılar daha ucuza satıyor, talebiniz doğrultusunda cevap yoluyla satıcıyı belirtebilirim.
@bonnieatmorn @Samotne Ciasteczka @89069 biraz araştırdım. Sanırım Pro sürümünü bir iş yerinde kullanmamız daha mantıklı. Siz ne dersiniz, sitede Home ve Pro'nun fiyatları aynı hangisini tercih etmeliyim? Mühendislik uygulamarı vs. kullanmak Pro'yu gerektirmiyor sanırım. Yine de pro alsam negatif bir yönü olur mu?

Pro - Enterprise iyidir.

Biraz bakındım ve sonuç olarak Home sürümünü kurmaya karar verdim. Pro ve Enterprise da bulunan ekstra özellikler gerçekten kullanmayacağım ve iş dünyasına yönelik özellikler. Kullanmayı düşündüğüm mühendislik programlarının hepsi de Windows 10 Home da problemsiz çalışıyormuş. Gereksiz yere fazla özelliğe gerek yok. Herkese teşekkür ederim cevaplarınız için, iyi günler.
Son olarak satın aldıktan sonra kısa bir süre içinde (yaklaşık 5dk.) key elime ulaştı. Yeni bilgisayarıma kurulumu yaptım. CMD -> slmgr -dli yazıp kontrol ettiğimde açıklama kısmında RETAIL channel olarak gözüküyor. Sanırım başarılı bir şekilde sonuç aldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı