Windows 10 Pro sıfırlanmıyor

• Konuyu başlatan VoxEnd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 49

VoxEnd

Yoctopat
Daha fazla  
Ekran kartı
ASUS Rog Strix RTX 2070 Super
İşlemci
R5 3600
Geçen günlerde bilgisayarıma GTA 5 indirdim sonra da yama ekledim eklediğim günden beri "Windows belirtilen aygıta erişemedi" hatası alıyorum ve Rampage rm K10 amazing sürücüsüne giriş yapamıyorum. Hata falan yok donup kalıyor. Dün de GTA 5'i içindeki yama dosyalarıyla birlikte silmek istedim Steam üzerinden silemedim. Bilgisayarımdan GTA 5 dosyasını bulup sildim sonra Battlefield 1 indirdim fakat giriş yapamadım "yükleme komut dosyası çalışıyor" yazıp kaldı ben de Steam bilgisayarımdan Steam klasörüne girdim Battlefield'i buldum yönetici olarak çalıştırdım yine açılmadı. Açılmayınca başka bir oyuna girmeyi denedim oldu ama Steam klasöründe bir sürü bilmediğim dosya vardı (daha önce olmayan) onlara Shift+del yapıp sildim sonra Steam'e girmeye çalıştığımda "steam.exe değiştirilmiş" yazmaya başladı. Herhangi Steam öğesini kullanamıyorum ben de sonra format atmaya karar verdim (Windows üzerinden) ayarlara girdim falan ama bu bilgisayarı sıfırlanın altındaki başlayın seçeneğine tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Hata falan vermiyor. Sonra ayarlar arayüzünde herhangi bir şeye tıkladığımda bir hata olduğunda verdiği sesi veriyor. Yeniden başlattım falan olmadı. Şimdi tekrar denedim gelişmiş bailangıçdan olacak sandım ama bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorunla karşılaştık yazdı 2 kez denedim olmadı

Son düzenleme:
Geçen günlerde bilgisayarıma GTA 5 indirdim sonra da yama ekledim eklediğim günden beri "Windows belirtilen aygıta erişemedi" hatası alıyorum ve Rampage rm K10 amazing sürücüsüne giriş yapamıyorum. Hata falan yok donup kalıyor. Dün de GTA 5'i içindeki yama dosyalarıyla birlikte silmek istedim Steam üzerinden silemedim. Bilgisayarımdan GTA 5 dosyasını bulup sildim sonra Battlefield 1 indirdim fakat giriş yapamadım "yükleme komut dosyası çalışıyor" yazıp kaldı ben de Steam bilgisayarımdan Steam klasörüne girdim Battlefield'i buldum yönetici olarak çalıştırdım yine açılmadı. Açılmayınca başka bir oyuna girmeyi denedim oldu ama Steam klasöründe bir sürü bilmediğim dosya vardı (daha önce olmayan) onlara Shift+del yapıp sildim sonra Steam'e girmeye çalıştığımda "steam.exe değiştirilmiş" yazmaya başladı. Herhangi Steam öğesini kullanamıyorum ben de sonra format atmaya karar verdim (Windows üzerinden) ayarlara girdim falan ama bu bilgisayarı sıfırlanın altındaki başlayın seçeneğine tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Hata falan vermiyor. Sonra ayarlar arayüzünde herhangi bir şeye tıkladığımda bir hata olduğunda verdiği sesi veriyor. Yeniden başlattım falan olmadı.
Yama virüslü olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB bellek ile format atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı