Çözüldü Windows 10 Pro Sınama Modu battlEye sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda F.

Kilopat
Daha fazla  
Battleye ile çalışan oyunlarda sıkıntı yaşıyorum Windows Sınama modu açık hatası alıyorum ve oyunu kapatıyor. 4-5 tane yöntem denedim. Sınama Modunun açık olup olmadığını da anlayamıyorum. Normalde sağ altta çıkıyormuş Sınama Modu açık diye ama bende o yok. Lütfen yardımcı olun.
BattlEye Launcher 11.06.2019 16_07_29.png

Çözüm
Maalesef olmadı. Onaylanmamış sürücü derken orasını pek anlayamadım.
Çözümü buldum verdiğim linkden LİNK: Easy Anti-Cheat şuna gidiyoruz: "sürücü imzası uygulaması devre dışı" başlığının altındakileri deniyoruz (o linki telefondan açsanız daha iyi olur çünkü komutu girdiğiniz an PC'niz gelişmiş ayarların olduğu yere gidecek). Dediklerini yaptıktan sonra düzelmiş oluyor. Ben bunu 2-3 hafta sonra çözdüm fakat giriş yapamadım, şifreyi unuttum şimdi hatırladım o yüzden hatırlayamadım nasıl yaptığımı. Umarım yardımcı olmuşumdur
Microsoft tarafından onaylanmamış sürücü yüklersen bu karşına çıkar. Tamamen kurtulmak istiyorsan format atıp Sürücüleri düzgün şekilde yükle temiz kurulum yap.
İdarelik: CMD yönetici olarak başlat ve şu kodları yaz.

bcdedit.exe -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF

Yeniden başlat düzelmemişse tekrar bildir.

Maalesef olmadı. Onaylanmamış sürücü derken orasını pek anlayamadım.
Çözümü buldum verdiğim linkden LİNK: Easy Anti-Cheat şuna gidiyoruz: "sürücü imzası uygulaması devre dışı" başlığının altındakileri deniyoruz (o linki telefondan açsanız daha iyi olur çünkü komutu girdiğiniz an PC'niz gelişmiş ayarların olduğu yere gidecek). Dediklerini yaptıktan sonra düzelmiş oluyor. Ben bunu 2-3 hafta sonra çözdüm fakat giriş yapamadım, şifreyi unuttum şimdi hatırladım o yüzden hatırlayamadım nasıl yaptığımı. Umarım yardımcı olmuşumdur

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı