Windows 10 Pro superlite kullanmaya değer mi?

UniqueWir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 4460
GT 730
12GB RAM
Meslek
Öğrenci
RAM
12 GB (8+4 1333MHZ cl9 )
SSD veya HDD modeli
BUGA TEK 120 GB + 500GB HDD
Ekran kartı
Msi GT 730 4GB white
Anakart
Lenovo SHARKBAY
İşlemci
i5 4460
Merhaba, sorum üstte belirttim gibi normalde Windows Pro kullanıyordum fakat sistemi GPT yerine MBR kurmuşum ve format atarak GPT yapacağım sonra BIOS UEFI yapacağım. Sizce normal Windows'la devam mı edeyim yoksa superlite mı? Bir korkutan durum driver sorunları güvenlik açıkları pek de sorun değil açıkçası yardımcı olursanız çok sevinrim.

Merhaba, sorum üstte belirttim gibi normalde Windows Pro kullanıyordum fakat sistemi GPT yerine MBR kurmuşum ve format atarak GPT yapacağım sonra BIOS UEFI yapacağım. Sizce normal Windows'la devam mı edeyim yoksa superlite mı? Bir korkutan durum driver sorunları güvenlik açıkları pek de sorun değil açıkçası yardımcı olursanız çok sevinrim.
Kullanmayın.
Modlu Windowslardan AtlasOS güvenilir ve hızlıdır.
Normal Windowstan Windows 10 2021 LTSC kurabilirsiniz.

Kullanmayın.
Modlu Windows'lardan AtlasOS güvenilir ve hızlıdır.
Normal Windows'tan Windows 10 2021 LTSC kurabilirsiniz.

LTSC driver sorunu yaşayan birkaç arkadaşım vardı pek yanaşmadım o yüzden fakat normal Windows'tan daha iyidir herhalde?

LTSC driver sorunu yaşayan birkaç arkadaşım vardı pek yanaşmadım o yüzden fakat normal Windows'tan daha iyidir herhalde?

Çok hafif isterseniz AtlasOS deneyin.

LTSC Sürümler
Gereksiz uygulamalar olmadığı için Rahat oluyor ve 2029'a kadar destek alabiliyor.
Sürücü sorunları?
Ben Kendim kullanıyorum.

Çok hafif isterseniz AtlasOS deneyin.

LTSC sürümler.
Gereksiz uygulamalar olmadığı için rahat oluyor ve 2029'a kadar destek alabiliyor.
Sürücü sorunları?
Ben kendim kullanıyorum.

AtlasOS bakacağım fakat LTSC ve AtlasOS da Valorant ve edit programları gibi şeylerde uyumsuzluk olmaz değil mi hocam büyük ihtimalle LTSC GPT olarak kuracağım ve indirme link atma şansınız var mıdır acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı