Secure Boot açarsan çoğu zaman Boot edeceğin USB'ler ya da hatta SSD ve HDD dahil BIOS tarafından görülmeyebilir Windows'un başlamayabilir o yüzden. UEFI CSM seçeneğinde sisteminde fabrikasyon ne ise o kalsın muhtemelen CSM dir. CSM hem UEFI hem legacy eski tip aygıtları da tanıtır o yüzden CSM kalsın. Ben Secure Boot açık bırakıyorum. Ama gel gör ki USB ile bir şey başlatacağım zaman bazılarını görüyor fakat çoğunu da pasif yaparak gösterebiliyorum. Ama sistemimde çok nadir değişiklik yaptığımdan Secure Boot açık tutuyorum bilinçli olarak.
Secure Boot açarsan çoğu zaman Boot edeceğin USB'ler ya da hatta SSD ve HDD dahil BIOS tarafından görülmeyebilir Windows'un başlamayabilir o yüzden. UEFI CSM seçeneğinde sisteminde fabrikasyon ne ise o kalsın muhtemelen CSM dir.
Benim CSM kapalı ama logo çok büyük ve kaliteli sayılmaz. Yine de sen bilirsin nasıl olsa eski tip USB, CD, DVD falan Boot etmezse aklına bu ayar gelirse değiştirirsin olur biter, UEFI yap gözün rahat etsin.
Benim CSM kapalı ama logo çok büyük ve kaliteli sayılmaz. Yine de sen bilirsin nasıl olsa eski tip USB, CD, DVD falan Boot etmezse aklına bu ayar gelirse değiştirirsin olur biter, UEFI yap gözün rahat etsin.