Windows 10 Pro ürün anahtarı tek kullanımlık mı?

Daha fazla  
Şu an Windows 10'u maalesef korsan kullanıyorum. Windows 10 Pro ürün anahtarı almayı düşünüyorum fakat bir sorum var ben bunu ne kadar kullanabilirim? 2-3 ayda bir ihtiyaç duyduğumda format atarım bilgisayara ben bu ürünü sadece bir kere mi kullanabiliyorum yoksa bir süresi mi var veya aynı bilgisayarda sınırsız mı? Bu arada ürün anahtarını nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
N11'den falan alınanlar genelde OEM oluyor (Bazen MAK da çıkabiliyor gerçi). Bu lisansları aynı bilgisayarda ömür boyu kullanabilirsiniz. Dilediğiniz kadar da temiz kurulum yapabilirsiniz. Zaten 1 defa girmeniz bile yeterli. Sonraki temiz kurulumlarda Windows otomatik olarak etkinleşiyor.

N11'den falan alınanlar genelde OEM oluyor (Bazen MAK da çıkabiliyor gerçi). Bu lisansları aynı bilgisayarda ömür boyu kullanabilirsiniz. Dilediğiniz kadar da temiz kurulum yapabilirsiniz. Zaten 1 defa girmeniz bile yeterli. Sonraki temiz kurulumlarda Windows otomatik olarak etkinleşiyor.
Ayni anakartta diye biliyorum.

Ben de aynı anakartta diye biliyorum ben Durmaplayden almıştım. 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı zaten orjinal olmasa windows sunucları kabul etmez. Alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı