Windows 10 Pro (x64) LITE Edition - AncOS v1

Kendi ISO'nu, kendine ayarlayarak yap.
En guzeli bu, kafanda soru işareti kalmaz enazdan vs...

Ben indirdim ama 0.7 yerine 1.3GB RAM kullanıyor %6 da CPU kullanıyordu az önce attım formatı bundan önce de Windows 7 kullanıyordum gereksiz güncellemeler olmadan 600-750 MB arası RAM kullanıyordu.

Ben indirdim ama 0.7 yerine 1.3GB RAM kullanıyor %6 da CPU kullanıyordu az önce attım formatı bundan önce de Windows 7 kullanıyordum gereksiz güncellemeler olmadan 600-750 MB arası RAM kullanıyordu.

4 GB RAM de 0.7 kullaniyormus RAM'in daha fazla ise RAM kullanimi artar veya Chrome acikken RAM kullanim daha yuksek cikar CPU da degisir herkesin islemcisi farkli.

4 GB RAM de 0.7 kullaniyormus RAM'in daha fazla ise RAM kullanimi artar veya Chrome acikken RAM kullanim daha yuksek cikar CPU da degisir herkesin islemcisi farkli.

4 GB RAM kullanıyorum bu arada LTSB 2016 ya geçtim daha akıcı bu arada boştayken diyorum Chrome'u açmadan önce ölçtüm sonra Chrome'dan yazdım.

Selam driverlar konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum bilgisayarımda kulanılan ses ve Wi-Fi adaptörü çok eski bu yüzden sadece bazı işletim sistemlerini kunabiliyorum kendimde bulamıyorum bu sürücüleri bana yardımcı olabilecek biri var mıdır ona göre işletim sistemini kuracağım.

Bu isletim sistemini kurmani onermem Windows'un kendi LTSB'sini kurmani oneririm Lite istiyorsan suruculeride kurmak icin yeni bir konu acarsan yardimci olabilirim.

F klavye eklenmiyor, nasıl ekleyebilirim? Bir de Bluetooth aygıtlar eklenmiyor, çözümü var mı? Teşekkürlerimle, vesselam.

arama çubuğu ve microsoft store varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…