Windows 10 Pro (x64) LITE Edition - AncOS v1

Hocam bende 2 GB RAM'lı bir bılgısayr var 32 Bit olan versıyonu var mı 64 bıt desteklıyor ama kasarmı sadece uygulama kulanacagım.

NTLite pek hakim degilsen;
32 Bit ISO indirip, NTLite ile kendi modları oyun, hafif vs. bunlardan birini seç kendi oto ayarlar.
Uygulamalar kısmından kullanmayacagınız uygulamaları siler modlama yaparsın.

Bilgisayarım bozuldu yüklenirken yeniden başlatma oldu dedi ve tekrar kurun dedi tamam ama bastım ama acildi yine ayni hata bikgisyarim açılmıyor her actihimda hata geliyor ve yeniden başlatma gerekiyo hic açılmıyor

Bilgisayarım bozuldu yüklenirken yeniden başlatma oldu dedi ve tekrar kurun dedi tamam ama bastım ama açıldı yine ayni hata bikgisyarim açılmıyor her actihimda hata geliyor ve yeniden başlatma gerekiyor hiç açılmıyor.

Bence kullanın çok iyi sistem tavsiye ederim kurdum sen biçimlendirdin herhalde kurarken C diskini ondan olmuş alın bakın ben kurdum çok hafif oyunlarda daha denemedim ama çok iyi FPS alırım herhalde FPS artişi değil de droplar gider herhalde bakın.

Bence kullanın çok iyi sistem tavsiye ederim kurdum sen biçimlendirdin herhalde kurarken C diskini ondan olmuş alın bakın ben kurdum çok hafif oyunlarda daha denemedim ama çok iyi FPS alırım herhalde FPS artişi değil de droplar gider herhalde bakın.

Dosyayı attım ama çok büyük boyut dedi kusura bakmayın.

Dosyayı attım ama çok büyük boyut dedi kusura bakmayın.

Windows updateyide oyunu indirdirun bir deneyin drop falan varsa güncellemeleri kurun drop yoksa gerek de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı