Çözüldü Windows 10 Pro'da e-posta olmadan kurulum yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben eski sistemimi satmak istiyorum. Alıcı buldum. Yarın gidip kurup teslim edeceğim. Şu an Windows 10 yüklüyorum fakat illa da Microsoft hesabı ekleyin diyor. Kendi hesabımda kişisel bilgilerim var. Bu adımı atla diye bir şey de yok. Bu ekranı nasıl geçebilirim?

Merhaba ben eski sistemimi satmak istiyorum. Alıcı buldum. Yarın gidip kurup teslim edeceğim. Şu an Windows 10 yüklüyorum fakat illa da Microsoft hesabı ekleyin diyor. Kendi hesabımda kişisel bilgilerim var. Bu adımı atla diye bir şey de yok. Bu ekranı nasıl geçebilirim?
Hesabınızı kurup sonra silebilirsin.

İnternetin fişini çek ya da kullanıcı adı ve şifreyi aa@aa.com aa yap sonra hata verecek oradan sınırlı deneyim var altta ona bas.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı