Windows 10 Pro'da herhangi bir program yükleyemiyorum

uc.umr

Femtopat
Daha fazla  
Yeni aldığım bilgisayarıma Win 10 Pro kurdum ancak tüm güncellemeleri yapıp, driverları kurmama rağmen indirdiğim hiçbir programı kuramıyorum. Programların installerları herhangi bir uyarı / hata kodu vermeden vermeden, direkt kapanıyor. Discord, Steam gibi uygulamalar sorunsuz yüklenirken uTorrent, Daemon Tools gibi uygulamalarda bu sorunu yaşıyorum. İşin ilginci Kaspersky hatta Microsoft .NET Framework yüklerken dahi ayni sorunu yaşıyorum.

İnternette bulabildiğim tüm çözümleri denedim (ki benim sorunum ile birebir aynı bir sorun bulamadım), Windows 10'u 1909 versiyonuna düşürmeyi (2004'den) de denedim ancak hiçbiri çözüm olmadı.
Bu sorunu çözmeme yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda hazır bir şey kurulu değilken Windows'u tekrar yükler misiniz? Dosyalarda bir bozukluk var gibi duruyor.

Ya da isterseniz PowerShell'i yönetici olarak başlatıp SFC /scannow yazıp entere basın öyle deneyin bir de.

2 kez 1909'u kurduktan sonra 2004'ü tekrar kurdum, hiçbir değişiklik olmadı. Şimdi 1809 kurmayı deneyeceğim, daha eski daha az buglı bir sürüm olduğunu umarak.

1809’u kurdum. Bir şey değişmedi.
Bilgisayarda hazır bir şey kurulu değilken Windows'u tekrar yükler misiniz? Dosyalarda bir bozukluk var gibi duruyor.

Ya da isterseniz PowerShell'i yönetici olarak başlatıp SFC /scannow yazıp entere basın öyle deneyin bir de.

Scan yaptığımda da bir bozukluk bulamıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı