4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 15 Kasım 2021 #1 Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim?
Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim?
Çözüm SypeR 15 Kasım 2021 Hayır, format atmadan Windows'a ait üst sürümü alt sürüme düşüremezsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hayır, format atmadan Windows'a ait üst sürümü alt sürüme düşüremezsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 15 Kasım 2021 #2 462002 dedi: Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan format atman gerekiyor. Windows 10 Home ISO'su ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
462002 dedi: Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan format atman gerekiyor. Windows 10 Home ISO'su ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 15 Kasım 2021 #3 ReloadingData dedi: Sıfırdan format atman gerekiyor. Windows 10 Home ISO'su ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Format daha dün attım. Direkt 10 Home geçemez miyim? ISO'larda diyor ya hani dosyalarını sakla diye. Oradan saklasam dosyaları olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Sıfırdan format atman gerekiyor. Windows 10 Home ISO'su ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Format daha dün attım. Direkt 10 Home geçemez miyim? ISO'larda diyor ya hani dosyalarını sakla diye. Oradan saklasam dosyaları olmaz mı?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 Windows etkinleştirilmiş halde mi? Artı 0 Eksi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 15 Kasım 2021 #5 462002 dedi: Format daha dün attım. Direkt 10 Home geçemez miyim? ISO'larda diyor ya hani dosyalarını sakla diye. Oradan saklasam dosyaları olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz sıfırdan biçimlendirip yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
462002 dedi: Format daha dün attım. Direkt 10 Home geçemez miyim? ISO'larda diyor ya hani dosyalarını sakla diye. Oradan saklasam dosyaları olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz sıfırdan biçimlendirip yapmanız gerekiyor.
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 15 Kasım 2021 #6 MükreminT dedi: Windows etkinleştirilmiş halde mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #7 462002 dedi: 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim? Genişletmek için tıkla... Disk biçimlendirme kısmında önce biçimlendirip sonra diski "sil" yapın istediğiniz Windows sürümünün çıkması lazım. Artı 0 Eksi
462002 dedi: 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim? Genişletmek için tıkla... Disk biçimlendirme kısmında önce biçimlendirip sonra diski "sil" yapın istediğiniz Windows sürümünün çıkması lazım.
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 15 Kasım 2021 #8 ReloadingData dedi: Olmaz sıfırdan biçimlendirip yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Windows 10 ISO var mı tersinden mi indireceğim yeniden. MükreminT dedi: Disk biçimlendirme kısmında önce biçimlendirip sonra diski "sil" yapın istediğiniz Windows sürümünün çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... USB'den değil normal PC de ISO ile yapamaz mıyım? Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Olmaz sıfırdan biçimlendirip yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Windows 10 ISO var mı tersinden mi indireceğim yeniden. MükreminT dedi: Disk biçimlendirme kısmında önce biçimlendirip sonra diski "sil" yapın istediğiniz Windows sürümünün çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... USB'den değil normal PC de ISO ile yapamaz mıyım?
Armutelektrik Picopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 306 Yer nescafelatte Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ok 15 Kasım 2021 #9 462002 dedi: Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim? Genişletmek için tıkla... Buradan ISO'suz kendi bilgisayarınıza rahatça kurabilirsiniz:Windows 10'u İndirin (Not: Bu kurulum işlemi 2-3 saat e kadar sürebilir). Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
462002 dedi: Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim? Genişletmek için tıkla... Buradan ISO'suz kendi bilgisayarınıza rahatça kurabilirsiniz:Windows 10'u İndirin (Not: Bu kurulum işlemi 2-3 saat e kadar sürebilir).
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #10 Yani yüksek ihtimal USB olmadığından istediğiniz sürümü seçemiyorsunuz. (emin olmamakla birlikte) Artı 0 Eksi