Çözüldü Windows 10 Pro'dan 10 Home'a nasıl dönülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

462002

Hectopat
Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim?

Çözüm
Hayır, format atmadan Windows'a ait üst sürümü alt sürüme düşüremezsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Merhaba. Windows 10 Pro olan PC'yi ben ISO yoluyla düşürmeye çalıştım ama ISO'dan yine sadece 10 Pro vardı Home düşüremedim nasıl düşüreceğim?

Sıfırdan format atman gerekiyor. Windows 10 Home ISO'su ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan format atman gerekiyor. Windows 10 Home ISO'su ile.

Format daha dün attım. Direkt 10 Home geçemez miyim? ISO'larda diyor ya hani dosyalarını sakla diye. Oradan saklasam dosyaları olmaz mı?

Buradan ISO'suz kendi bilgisayarınıza rahatça kurabilirsiniz:Windows 10'u İndirin (Not: Bu kurulum işlemi 2-3 saat e kadar sürebilir).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı