Windows 10 product key ile Windows 11 kullanmak mümkün mü?

sixpacksiz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir PC aldım ve buna Windows 11 yükledikten sonra eski PC'deki Retail product kodunu kullanarak aktivasyon yapabilir miyim? Yaptıktan sonra ikisini de aynı anda kullanmam mümkün müdür? Birisi Windows 10 birisi W11 olacak.

Hayır. Hatalı bilgi. Son gelen güncelleme ile kaldırıldı artık sadece Windows 10 keyleri ile 11 aktive oluyor. Hocam keyi siz mi satın aldınız yoksa Bilgisayarın üzerinde yazan kod mu?
hocam pcyi ikinci el almıştım ancak cmd ile bulduğumda retail olduğu yazıyor.

hocam pcyi ikinci el almıştım ancak cmd ile bulduğumda retail olduğu yazıyor.
O zaman mail hesabınızla oturum açıp format vs. atabilirsiniz. Sonrasında MS hesabınızla oturum açtığınızda aktifleşir.

Kodu yazarsanız aktif olur windows 11, ama sonradan alınmış bir lisans ise bir cihaz şartı var galiba( İnternette öyle yazıyor.)

Yanlış. Windows 8.1 OEM key ile etkinleşiyor.
Doğru hocam 8 ve altına kesilmiş 8.1 çalışıyor.

Kodu yazarsanız aktif olur windows 11, ama sonradan alınmış bir lisans ise bir cihaz şartı var galiba( İnternette öyle yazıyor.)

Doğru hocam 8 ve altına kesilmiş 8.1 çalışıyor.
Bununla ilgili bir deneme yapsam iyi olcak da uygun cihaz gerekli ya.
Yoksa elimde bunun için çok fazla deneme yapabileceğim lisans anahtarı var. Bana yardımcı olabilecek birisi varsa profil mesajı olarak bana yazabilir.

Bununla ilgili bir deneme yapsam iyi olcak da uygun cihaz gerekli ya.
Yoksa elimde bunun için çok fazla deneme yapabileceğim lisans anahtarı var. Bana yardımcı olabilecek birisi varsa profil mesajı olarak bana yazabilir.
Ben 11'i windows 8.1 OEM key ile etkinleştirmiştim. Belki retailde olmuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…