Windows 10 program önerisi

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Herkese merhaba! İyi haber ki sonunda Windows 11'den, Windows 10'a geçebildim (düşürebildim). Şimdi ise sizlerden Windows 10 için sistem, performans, tarayıcı (oyun ile ilgili programlar hariç) vs. önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Sosyaller!

Not: İndirdiğim programlar; OOSU10, VLC, Visual Studio Code, Discord, Spotify, Internet Download Manager (IDM) ve bir de Revo Uninstaller.

Herkese merhaba! İyi haber ki sonunda Windows 11'den, Windows 10'a geçebildim (düşürebildim). Şimdi ise sizlerden Windows 10 için sistem, performans, tarayıcı (oyun ile ilgili programlar hariç) vs. önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller!

Not: İndirdiğim programlar; oosu10, VLC, Visual Studio Code, Discord, Spotify, Internet Download Manager (IDM) ve bir de Revo Uninstaller.

Burada bazı Microsoft C++ paketleri DirectX ve diğer şeyleri yazdım onlara bir göz atın derim oyunlarda sorun yaşamamak için.

Herkese merhaba! İyi haber ki sonunda Windows 11'den, Windows 10'a geçebildim (düşürebildim). Şimdi ise sizlerden Windows 10 için sistem, performans, tarayıcı (oyun ile ilgili programlar hariç) vs. önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Sosyaller!

Not: İndirdiğim programlar; OOSU10, VLC, Visual Studio Code, Discord, Spotify, Internet Download Manager (IDM) ve bir de Revo Uninstaller.
C kodlama yapıyorsanız MSYS2 bunu indirin.

Burada bazı Microsoft C++ paketleri DirectX ve diğer şeyleri yazdım onlara bir göz atın derim oyunlarda sorun yaşamamak için.
Bu ayarlar zaten yapıldı, gene de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı