Windows 10 program resimleri yok

• Konuyu başlatan 1xcs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 342

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Bazı yazılım kodlarının olduğu dosyaları açmak adına sağ tık yapıyorum ama oradaki IDE'lerle bunu açamıyorum. Bunun çözümü var mıdır? Dosyayı bulamadı diyor.

1680864539264.png

1680864554846.png

Bir şekilde silinmiş herhalde tekrar yüklemeyi olmazsa sil yükle yapmayı deneyin.

Önceden dosya açılmadığı için büyük ihtimalle kayıt yerini sildim tüm dosyları silip tekrardan yükledim ama bu çözüm devam ediyor bakalım başka cevap gelmezse mecbur deneyeeceğim.

Önceden dosya açılmadığı için büyük ihtimalle kayıt yerini sildim tüm dosyları silip tekrardan yükledim ama bu çözüm devam ediyor bakalım başka cevap gelmezse mecbur deneyeeceğim.

Hangisine tıklıyorsunuz açmak için resmi olmayanlara ise onların dosya konumunu bir şekilde bulup SS atar mısınız?

Dosyanıza sağ tıklayın birlikte aç deyip oradan VS Code deneyin veya Windows'un bir sorunu olduğunu düşünüyorsanız tahmini olarak SFC /scannow komutu işinizi görür diye umuyorum.
büyük ihtimalle eski exe dosyayı ile yenisi arasında problem vardı komple bilgisayardan dosyaları temizledim oldu bu kadar basit olacağı hakkında düşüncem yoktu belkide

Bunu silmenin bir yolu var mı hocam parametreler bulunamadı diyor ama.

Dosya Ekleri

• 1680866586330.png
    1680866586330.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 27
Büyük ihtimalle eski exe dosyayı ile yenisi arasında problem vardı komple bilgisayardan dosyaları temizledim oldu bu kadar basit olacağı hakkında düşüncem yoktu belki de.

Bunu silmenin bir yolu var mı hocam parametreler bulunamadı diyor ama.

Klasörlerinden silin en kötü tekrar yükleyip silin öyle düzelir belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı