M modexl1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 63 25 Ocak 2016 #1 Windows 10'a Bandicam indirdim. Devam etmek için "Yönetici parolası girin." yazıyor. Parola yazma kısmı görünmüyor ve Evet tuşuna basılmıyor. Caps Lock tuşuna basınca Caps Lock açık diyor. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Windows 10'a Bandicam indirdim. Devam etmek için "Yönetici parolası girin." yazıyor. Parola yazma kısmı görünmüyor ve Evet tuşuna basılmıyor. Caps Lock tuşuna basınca Caps Lock açık diyor. Bana yardımcı olabilir misiniz?
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #2 Yönetici olmaktan çıkmışsınız. Yardımcı olacağım beklemede kalın. Windows 10 yönetici parolası sorunu Bu başlıkta sorun yaşayan arkadaşa yardımcı olmuştum.
Yönetici olmaktan çıkmışsınız. Yardımcı olacağım beklemede kalın. Windows 10 yönetici parolası sorunu Bu başlıkta sorun yaşayan arkadaşa yardımcı olmuştum.
M modexl1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 63 25 Ocak 2016 #3 Ben o sorunu çözdüm. Güvenli Moddan açıp kendi hesabıma adminlik verdim. Bandicam'ı kurdum. Yardımın için teşekkürler.
Ben o sorunu çözdüm. Güvenli Moddan açıp kendi hesabıma adminlik verdim. Bandicam'ı kurdum. Yardımın için teşekkürler.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #4 Önemli değil ne demek. Verdiğim bağlantıda o yöntem anlatılıyor.